Hodnoceniher.cz

Beat Cop

75%

Average from 4 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #ios #android #nintendo switch #adventura #americká policie #znovuhratelnost #windows #mac #linux #11 bit studios #beat cop #pixel crow #polskie gry #gry indie #wyprodukowane w polsce

Reviews

6/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Nigdy żadnej grze nie wystawiłem 10/10, a pozycja wyjściowa każdego tytułu to 1/10. Na mojej skali 6 oznacza tytuł "niezły", 5 to "średnia", zaś 7 - "dobra".

8/10
Zing
Apr 4, 2017
Herní prvotina dvoučlenného polského týmu rozhodně stojí za pozornost. Příjemná pixel-artová adventura Beat Cop je krásným příkladem toho, že i malá studia mají na to dělat kvalitní hry. Jestli patříte mezi komunitu, která opěvuje Beholder či Papers, Please, určitě by vás tento projekt neměl minout.

8/10
Tiscali Games
Apr 3, 2017
Podmanivá atmosféra, nálada, napětí i humor a řada zajímavých příběhových linek – to jsou hlavní devizy této povedené policejní adventury. Postupem času omrzí stále stejné obíhání zaparkovaných aut, do kterého vás hra bohužel nutí, ale tento jediný výraznější nedostatek v designu s přehledem zastiňuje drtivá převaha pozitiv.

4/5
HardcoreGamer
Mar 30, 2017
A few bugs aside, Beat Cop is a highly engrossing and addictive adventure, a cross between classic ’80s action and routine cop duty that makes for some extremely interesting gameplay as you get sucked in and even get attached to everyone in your little part of Brooklyn. Proper management and investigation skills are rewarded with satisfying results and advancements in various intriguing narratives,...