Hodnoceniher.cz

Banished

76%

Average from 7 reviews
#pc #strategie realtime #indie #strategie #survival #windows #aufbau-strategie #shining rock software #banished #benjamin danneberg #pc #strategie

Tutorials, cheats

Reviews

75%
Bonusweb
Mar 28, 2014
Banished je další výrazná hra, za kterou stojí jediný vývojář. V některých ohledech překoná i budování města v SimCity.

8/10
Eurogamer.cz
Mar 19, 2014
Příjemná budovatelská strategie, kde nejde ani tak o stavbu velkoměst, jako vůbec přežití několika málo desítek usedlíků. Banished se sice nesnaží o velkou revoluci žánru, přesto přináší několik svěžích mechanismů, které vás pořádně potrápí. Na druhou stranu se jedná o hru bez cíle a bez kampaně, takže není pro každého a musíte mít hlavně radost ze samotného stavění. I když je hra místy pomalejší,...

Eurogamer.cz
Mar 10, 2014

80%
GameStar.de
Feb 27, 2014
Ein wahres Städtebau-Kleinod.

6/10
Tiscali Games
Feb 27, 2014
Malebná budovatelská strategie od jednohlavého vývojářského týmu, která míchá komplexní budovatelské prvky se surovým bojem o přežití. Banished vás nejdřív ztrestá, poté okouzlí, ale nakonec bohužel znudí.

4/5
Hrej.cz
Feb 24, 2014
Banished je návykový nostalgický návrat ke konceptuální jednoduchosti klasických budovatelských strategií, který však trpí ztrátou výzvy a obsahu v pozdějších fázích hry. Jeho budoucnost lpí na slíbené podpoře modařské komunity a jejích nápadech a tvorbě.

8/10
Game Informer
Feb 17, 2014
Banished takes the concepts of city builders like Dwarf Fortress and Towns and refines them into a wildly accessible take on the survival city theme.