Hodnoceniher.cz

Babylon's Fall

35%

Average from 5 reviews
#akce #babylon's fall #pc #playstation #xbox #xbox-one #playstation 5 #ps4 #ps5 #xbox series s/x #rockstar #elden ring #platinumgames #bayonetta #zbraně #galla #sentinel #mikrotransakce #mise #akční žánr #styl #babylón #kooperace #passo #sony playstation 5 na heureka.cz #pc #ps4 #ps5 #square enix

Reviews

50%
Czechgamer.com
Apr 4, 2022
Babylon’s Fall není nejhorší hrou letošního roku, jak mnozí říkají, ale je průměrná až na půdu. Za ty peníze seženete spoustu zajímavějších titulů.

3/10
IndianTV
Apr 2, 2022
Nemůžu se zbavit pocitu, že tohle je zkrátka narychlo splácaný titul, který ani v nejbližším nedosahuje kvalit Platinum Games. Babylon’s Fall dáváme doporučení na 3 body z 10. Pokud nedojde ale k razantním změnám, tak tu doopravdy máme kandidáta na nejhorší hru roku.

4/10
Doupě
Mar 15, 2022
Ze zajímavé myšlenky soubojů a nápaditého příběhu se vyklubala podprůměrná akce jak po stránce hratelnosti, tak grafického zpracování. Babylon’s Fall není tradiční akcí, kterou bych od PlatinumGames očekával. Přesun ke hraní v kooperaci a zapojení více online prvků jejich stylu rozhodně neprospěly, a i když mají v plánu hru opravovat, v současném stavu si ode mě vyšší hodnocení nezaslouží.  

25%
Bonusweb
Mar 12, 2022
Stavěla se více než tisíc let a měla být věží snů. Ale dalších tisíc let byla vnímána jako věž zkázy. Věž, která odolávala ohni, ledu i nejchladnějším větrům, se nakonec stala symbolem neúprosných ambicí. Věž se jmenuje Babylon.

1,5/5
HardcoreGamer
Mar 7, 2022
Anyone who’s been keeping tabs may not be all that surprised to find Square Enix once again in a precarious spot that is in part baffling but more so predictable given recent history. What is surprising is to find a developer like PlatinumGames put out an egregious excuse of a game like Babylon’s Fall that’s not only inadequate at launch, but whose gameplay is sorely lacking in any semblance of nuance,...