Hodnoceniher.cz

ARMS

80%

Average from 7 reviews
#nintendo switch #akční #bojovka #switch #nintendo #nintendo #switch

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Przy okazji recenzji przejrzeliśmy także oferty polskich sklepów. ARMS kupicie w następujących miejscach:

80%
Czechgamer.com
Jun 24, 2017
Do detailu promyšlená bojovka, co dělá téměř vše úplně jinak než ostatní, a přitom se v klidu může řadit k tomuto žánru. Nintendo zase překvapilo svým citem pro inovaci, hratelnost a čistou zábavu. Omlouvám se za jakékoliv poznámky typu "Wii Box", které jsem kdy pronesl, ARMS jsou super.

4/5
Hrej.cz
Jun 9, 2017
Více než cokoliv jiného definuje Arms originální přístup k zažitému žánru a nintendovská schopnost vytvořit hru snadnou a náročnou zároveň. Takovou bojovku jste určitě ještě nehráli.

90%
Bonusweb
Jun 8, 2017
Každá nová konzole potřebuje k úspěchu povedené hry, které si na jiných platformách nezahrajete. A bojovka ARMS, která kromě tradičního ovládání využívá i toho pohybového, je v případě konzole Switch jednou z nich.

6/10
Tiscali Games
Jun 7, 2017
Originální, stylová a příjemně přístupná bojovka, která vás svou hratelností v lokálním multiplayeru zabaví. Arms ale trpí na zoufalý nedostatek obsahu a funkcí. V podstatě tu není nic, co byste očekávali od moderní bojovky za plnou cenu.

4,5/5
HardcoreGamer
Jun 7, 2017
Fighting titles have long been the most competitive and often hardest for new players to get into, but ARMS enters itself extremely well to the genre by feeling like nothing that has ever been played before. The simple controls make it immediately accessible to anyone, while also having a depth to the mechanics that makes it fun to master. ARMS is not an ideal title for those seeking an exclusively...

8,3/10
Game Informer
Jun 7, 2017
Arms is a fun and unique addition to the growing Switch catalog.