Hodnoceniher.cz

AO Tennis 2

62%

Average from 12 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #ps4 #switch #sportovní #playstation #xbox #fifa #tenista #australian open #běžící pás #škoda #úder #přesnost #hratelnost #rafael nadal #obsah #roger federer #online prostředí #míček #ao tennis #ao tennis 2 #tenis #xbox live #big ant studio #bigben interactive‬ #big ant studios #sport #sport-simulation #xbox one

Reviews

6/10
IndianTV
Mar 28, 2020
Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, říká se. Vývojáři AO Tennis to riskli a vyplatilo se jim to. AO Tennis 2 není špatnou hrou a sázka na komunitní obsah se u méně nákladné hry jeví jako ta správná. Když překonáte počáteční pocity a ovládání se vám vryje pod kůži, tak si AO Tennis 2 budete užívat.

6,5/10
Game Informer
Feb 11, 2020
Developer Big Ant keeps improving the series' career mode, but the gameplay is what really needs the work.

6,5/10
Sector.sk
Feb 7, 2020
Konkurencia nie je veľká, preto musím zaradiť AO Tennis 2 k tým lepším kúskom, no ak nepotrebujete nutne skúsiť niečo nové, môžete ostať pri štvrtom Top Spin-e. Za pokus to však rozhodne stojí. Progres medzi dvomi dielmi je badateľný a ak to pôjde takto ďalej, máme sa do budúcnosti na čo tešiť. AO Tennis 2 dokázal navnadiť dostatočne na to, aby som pohľadal svoje zaprášené rakety a prinútil sa aspoň...

2,5/5
Cooldown
Feb 5, 2020
Na kvalitní tenisovou hru si budeme muset ještě počkat. Je dobré ale vědět, že i přes všechna opravdu špatná rozhodnutí, se tu najde nějaký posun kupředu, díky čemu se to dá alespoň trochu hrát.

6/10
Vortex
Jan 23, 2020
Kdyby tu existovala nějaká konkurence, měl by AO Tennis 2 podstatně obtížnější start sezóny. K naší smůle si nemůžeme moc vybírat. I když jsou hře vlastní mnohé nedostatky především technického charakteru, leccos vám autoři vynahradí svou snahou postihnout nejrůznější maličkosti a především díky editoru a bezedné studnici nových hráčů i turnajů z dílny fanoušků.

3/5
GameSite.sk
Jan 18, 2020
AO Tennis 2 je dobrým pokračovaním neveľmi dobrej hry. Na rozdiel od prvého dielu je totiž hrateľný už v prvej verzii a fanúšikom tenisu by som ho odporučil, hoci s istými výhradami. Verím, že o pár mesiacov a niekoľko patchov to bude hra smelo konkurujúca Top Spin 4 a zaslúži si aj tú štvrtú hviezdičku. Potenciál rozhodne má.

3/5
Hrej.cz
Jan 16, 2020
Podstatně lepší než konkurence, k dokonalosti má ale stále daleko. Zatím je AO Tennis někde na půl cesty

7/10
Doupě
Jan 15, 2020
AO Tennis 2 je velmi důstojnou tečkou za nepříliš vydařenou tenisovou sezónou současné generace konzolí. Pokud nejste skalními tenisovými fanoušky, nejspíše si vás kvůli méně rozmanitým herním režimům dlouho neudrží, ale zábavy nabídne i tak dost. A jestli máte kamaráda, který se s vámi na kurty rád vrhne, je to pro vás jasná výhoda. Škoda jenom  technických nedostatků, které mohou rozhodovat zápasy...

77%
GameStar.de
Jan 15, 2020
Den Online-Multiplayer-Modus plagten in unserer Testversion diverse Bugs, die häufig zu Abstürzen führten.

6/10
Zing
Jan 13, 2020
Letošní první tenisový Grand Slam již klepe na dveře a my si můžeme zahrát i oficiální hru, která tuto událost doprovází. Maximální snaha australských autorů je na ní jistě znát a samotné jádro hratelnosti rozhodně nepatří k těm nejhorším, ale ani to nestačí k tomu, aby se titul dočkal svého plného doporučení, jelikož se zde přeci jen objevuje příliš mnoho nedostatků, jako je třeba nepříliš povedená...

5/10
XboxWeb.cz
Jan 9, 2020
AO Tennis 2 tak rozhodně nevykročil na dobrou cestu ani v pokračování, s licencí na první Grand Slam sezóny v zádech a za plnou cenu. Copak je tak těžké udělat nějakou dobrou tenisovou hru, klidně i arkádovou, která se bude dobře ovládat a hezky vypadat? Takhle se od Virtua Tennisu stále nehnu ani na krok a čekání na něco nového se odkládá. Škoda promrhaného potenciálu a značky s velkým jménem.

7/10
Respawnpoint
Jan 3, 2020
AO Tennis 2 je nyní dost možná nejlepší tenisovou hrou této generace. Nabízí dobře navržený kariérní režim a výtečnou hratelnost, která je doplněna o plně licencovaný turnaj Australian Open. Postrádá však dostatek licencovaných hráčů a trochu trpí vizuál, který ustoupil kompatibilitě komunitní tvorby z předchozího dílu.