Hodnoceniher.cz

Among the Sleep

63%

Average from 9 reviews
#pc #adventury #horor #bizár #windows #mac #adventura #xbox-one #among the sleep #horror #adventure #krillbite studio #among the sleep #florian heider #pc #adventure #krillbite #hororové hry #indie hry #nezávislé #oculus #psychologické hry #steam

Reviews

6,5/10
Gaming professors
Aug 1, 2021
Among the Sleep je vcelku rozporuplná hra. Zatímco příběh (který kvůli spoilerům musí hráč zažít sám), prostředí i celkový koncept jsou nápadité, jejich sestavení do jednoho funkčního celku pokulhává. Jako netradiční hororová jednohubka funguje dobře a některé prvky zaujmou, ale zejména při pohledu zpět uvidíte všude nevyužitý potenciál. Pocit je pak dvojnásobný při průchodu muzeem v DLC, kde jde vidět,...

7/10
XboxWeb.cz
May 31, 2016
Moc drahé, krátké, neznovuhratelné, strachu mohlo být více, ale nápad i atmosféra je skvělá. Za plnou cenu doporučujeme nekupovat.

50%
Czechgamer.com
Dec 6, 2015
Oceňujem odvahu v rámci drsného základu pre príbeh, ale to z hry v mojich očiach nezmaže všetko negatívne.

6/10
Tiscali Games
Jul 6, 2014
Jako sonda do duše nemluvněte funguje Among the Sleep skvěle. Bohužel, dětská nevyzrálost postihla hlavně herní stránku, protože tento „baby horor“ sužuje příliš mnoho nepříjemných kompromisů.

3/5
Hrej.cz
Jun 17, 2014
Among the Sleep se proťapkalo hororovým žánrem ve svém vlastním originálním pojetí a to se cení. Nabízí poměrně krátký, za to vyvedený zážitek postavený především na atmosféře. Více takových!

5/10
Eurogamer.cz
Jun 15, 2014
Zajímavý nápad, který skoro funguje. Ale je bohužel potopen krátkou herní dobou, průhledným příběhem a bohužel se budete bát znatelně méně než u konkurence. Za vyzkoušení stojí, ale s nákupem bych doporučil počkat na nějakou výraznější slevu. Současná cena více než 500 Kč neodpovídá nabízenému zážitku.

Eurogamer.cz
Jun 8, 2014

73%
GameStar.de
Jun 4, 2014
Faszinierender, aber sehr kurzer und einfacher Gruseltrip

7,8/10
Game Informer
May 30, 2014
Krillbite's horror debut is light on scares and interesting puzzles, but strong in the storytelling department.