Hodnoceniher.cz

Agents of Mayhem

63%

Average from 11 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #humor #komiks #akční #otevřený svět #ps4 #windows #agents of mayhem #deep silver #open world #saints row #volition #xbox #xbo #action #3rd-person-shooter #volition incorporated #strzelanki #sandbox #hero shooter #pc #xbox one

Reviews

6,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Wielbiciel gotowania, historii kuchni, czytania starych rękopisów na rozpadających się mikrofilmach i kotów. Musi coś czytać, inaczej zwariuje. No i gra. Często.

55%
Bonusweb
Aug 27, 2017
Špionská městská akce ve stylu superhrdinských filmů a sobotních animáků z přisprostlého světa Saint's Row zní jako slušný pelmel. Z herního hlediska je to vcelku tuctová městská akce s pár světlými momenty.

GamePark
Aug 23, 2017
Agents of Mayhem nemile překvapí hned v úvodu. Hráč je totiž donucen prokousávat se řadou okének, které vysvětlují poměrně složité mechanismy hry. Počáteční zaplavení informacemi tak vyvolává nepříjemný pocit zmatku či chaosu, kvůli kterému se nelze plně věnovat dějové lince. Ta se přitom rozjede hned v úvodní misi, kdy narazíme na bosse zlé organizace Legion. Tu jinak vede vychytralý Morningstar, který...

6/10
Tiscali Games
Aug 21, 2017
Zběsilá a často zábavná městská akce od otců Saints Row, která těží z populárních týmovek, ale zároveň žádný tým reálně nenabízí. Sráží ji technický stav, nedostatečně atraktivní mise a nevyvážené postavy.

74%
GameStar.de
Aug 17, 2017
Hero-Shooter für Solisten, der trotz spielerischer Mängel mit einer vielfältigen Heldenriege, toller Kampagne und viel Selbstironie punktet.

80%
Czechgamer.com
Aug 16, 2017
Šílená akční záležitost, ve které si alespoň na chvíli vyzkoušíte, jaké je to být hrdinou z vašich mladých let.

7,2/10
Centrum Her
Aug 15, 2017
Neutuchající akce, kde létají kulky vzduchem, ze zbraní padají zásobníky a za vámi se ozývají výbuchy. V hlavní roli pak Agenti a jejich přepínání, změny a úpravy. Škoda repetetivnosti některých misí, lokací a horší optimalizace. Pokud od Agents of Mayhem nečekáte pokračování Saints Row, máte chuť na oddychovou městskou akci nebo se chcete vyblbnout, můžu titul rozhodně doporučit.

7/10
XboxWeb.cz
Aug 15, 2017
Fanoušci Saints Row možná budou zklamáni, ale Agents of Mayhem nejdou v jeho stopách, za což jsem nesmírně vděčný. Absurdní akční série došla do slepé uličky, z níž jediným východiskem byl restart nebo zapomnění a agenti bojující s Babylonem jsou tím nejlepším možným kompromisem. I tentokrát je tu béčková zápletka, potřebná dávka humoru, sterilní otevřený svět a jasné zacílení na singleplayerové hráče....

3,5/5
HardcoreGamer
Aug 15, 2017
We’re living in a post-Saints Row world where Volition wants to bring players something new, but familiar to the table, and for the most part, Agents of Mayhem fills that void. It retains Saints Row’s sense of humor and mayhem all while adding in team-oriented gameplay. It’s the agents and their individual stories that steal the show thanks to snappy writing, bizarre scenarios, and perfect comedic...

8/10
Game Informer
Aug 15, 2017
In many ways, Agents of Mayhem feels like a child smashing action figures together and making explosion sound effects.

0/10
Gamebro
Aug 15, 2017
Série Saints Row si za své čtyři díly stihla vytvořit slušnou fanouškovskou základnu. Přesto jsme se nedočkali dílu pátého. Nebo vlastně ano? O Agents of Mayhem se v podstatě od jeho oznámení mluví jako o pětce Saints Row, byť to autoři ze studia Volition popírají. Činí tak ale tak okatě, že souvislost mezi oběma značkami přiznávají. Důležitější otázkou ale je, zda osvědčený recept zaboduje i tentokrát?