Hodnoceniher.cz

Age of Wonders: Planetfall

82%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #vesmír #strategie #sci-fi #tahová #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #age of wonders planetfall #paradox interactive #triumph studios #xbox #xbox live #rundenstrategie #paradox interactive #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

4/5
GameSite.sk
Oct 16, 2019
Suma sumárum, ak si Age of Wonders: Planetfall zaobstaráte, neobanujete. Pevne verím, že zarytí stratégovia už veselo skúmajú jednotlivé rasy, kombinujú schopnosti a rôzne profily hrdinov. Pre tých, ktorí ešte nie sú rozhodnutí, odporúčam, aby si premysleli, či majú dostatok voľného času. Ak áno, desiatky hodín strávených pri Planetfall budú určite skvelou investíciou.

4/5
Hrej.cz
Oct 1, 2019
Age of Wonders: Planetfall je solidní 4X strategie s chytlavým bojovým systémem, RPG prvky a spoustou možností úprav hrdinů, jednotek i hratelnosti jednotlivých ras.

9/10
Tiscali Games
Sep 2, 2019
Na poli vědeckofantastických 4X tahových strategií stěží naleznete propracovanější titul s funkční diplomacii, solidní AI a výbornou bojovou taktickou složkou, kterou navíc zdobí vysoce modulární přístup k vybavení jednotek a hrdinů.

80%
Bonusweb
Sep 1, 2019
Age of Wonders: Planetfall odhazuje své staré fantasy kořeny a míří do vesmíru v novém 4X strategickém dobrodružství. I přes špatně prezentovaný příběh kampaně a nepřehlednou válečnou mapu srdce stratéga zaplesá.

8/10
XboxWeb.cz
Aug 22, 2019
Tahovky jsou moje oblíbené, a jak už jsem někde psal, tak strategie obecně jsou poslední hry, které si občas zahraju na PC. Ale už série XCOM mi ukázala, že to není potřeba, protože zrovna tahové strategie se skvěle hrají i na konzolích. Trošku jsem se bál, jak u mě jasná jednička v tomto rybníčku XCOM 2 bude ohrožena a jestli vůbec. Dneska můžu říct, že XCOM 2 jedničkou zůstane, ale tohle se mu směle...

80%
GameStar.de
Aug 14, 2019
Bewährtes Age-of-Wonders-Spielprinzip mit überschaubaren Neuerungen. Solide Kämpfe, motivierendes Questsystem, schwache Wirtschaft.

8/10
Game Informer
Aug 9, 2019
Planetfall’s strategy systems are complex and routine, but managing your armies is the fun kind of complex.

8/10
Komputer Świat
Aug 7, 2019
Pozycja obowiązkowa dla fanów strategii 4X. Gra w udany sposób łączy to, co oferuje seria Civilization oraz XCOM, ale dodaje też „sporo od siebie”. Drobne niedociągnięcia z nawiązką rekompensuje szalenie wciągający gameplay.

9/10
Respawnpoint
Aug 3, 2019