Hodnoceniher.cz

Age of Empires III: Definitive Edition

74%

Average from 10 reviews
#pc #strategie #akční #historická #hd remake #realtime #microsoft game studios #microsoft #age of empires 3 #age of empires #xbox game studios #nový obsah #jednotka #nostalgik #definitive edition #art of war #obsah #age of empires iii: definitive edition #xbo

Reviews

3/5
Hrej.cz
Dec 1, 2020
Solidní obsah, krásný vizuál, perfektní hudba, ale nezáživná hratelnost. Takhle je to smutně nedopečená šťavnatá kachna. Hezká na pohled, ale syrová uvnitř.

4/5
GameSite.sk
Oct 28, 2020
Age of Empires III: Definitive Edition hodnotím veľmi dobre s najviac prižmúreným okom ako viem a ukazovákom zdvihnutým veľmi vysoko. Pod bugmi, glitchmi a s nimi spojenými problémami sa skrýva návyková RTS s veľkým množstvom obsahu. Vyriešiť technické nedostatky je možné updatom, na čom by vývojári mali pracovať hneď teraz. Na to, že ide o kombináciu remaku a remasteru titulu z roku 2005, vyzerá hra...

7/10
Tiscali Games
Oct 24, 2020
Solidní remaster a update dobré strategie, jejímž největším problémem je to, že navždy zůstane ve stínu svého legendárního předchůdce.

7/10
Zing
Oct 24, 2020
Původní hra docela odvážně zkoušela nové věci a možná i proto nikdy nedosáhla na popularitu druhého dílu. Její remaster se nesnaží věci měnit, ale pouze obohatit a obléct do moderního zpracování. Proto vám možná nemusí sednout tolik, jako dvojka, ale pořád jde o nádhernou, hlubokou a zábavnou RTS, kterou lze doporučit.

75%
Bonusweb
Oct 20, 2020
Vývojáři už nám naservírovali remastery dvou předchozích dílů, ale bez kompletního setu by to nebylo ono. Zatím poslední, třetí díl se těší, až si osvěžíte své dávné vzpomínky. A přibylo i mnoho vylepšení.

6/10
Doupě
Oct 18, 2020
Nenadchne, ale ani nezklame. Age of Empires 3: Definitive Edition je ta samá hra, která vypadá a zní o něco lépe, ale rozhodně se nedrží dnešních standardů. Pamětníci asi budou spokojeni, ale nováčkům bych koupi nedoporučil.

80%
Czechgamer.com
Oct 16, 2020
Krásna pripomienka dôležitosti žánru ako takého pred príchodom regulárnej štvrtej časti

3,5/5
HardcoreGamer
Oct 14, 2020
Age of Empires III: Definitive Edition is the remaster the game deserves. The overhaul of aesthetics in gameplay make it look better than it ever has. This Definitive Edition comes supersized with all the previous game’s content plus new missions, campaigns and factions. The new additions are fully developed and integrate masterfully with the base game. While the game is beautiful to look at and still...

8,5/10
Sector.sk
Oct 14, 2020
Iné veci sa však podarili a hráči ich ocenia. Okrem už spomínaných súčastí je plusom príjemné užívateľské rozhranie, pričom si môžete vybrať hneď z troch  možností (default, klasická a definitívna verzia), na základe čoho sú potom rozložené ikony, minimapa a ďalšie súčasti  na ploche obrazovky. UI sa dá potom ďalej prispôsobovať v menu,  kde si napríklad zmenšíte HUD, aby zaberal menšiu plochu. Grafické...

85%
Alza
Oct 14, 2020
Age of Empires III: Definitive Edition je ukázkovým příkladem toho, jak by měl vypadat návrat po letech. Jeho tvůrcům se totiž povedlo celek zpracovat tak, aby s ním neměl problém jak veterán, tak nezkušený zelenáč. Hledáte-li kvalitní RTS a netoužíte po taktických bitvách nedávno prezentovaných například skrze Iron Harvest, určitě po tomto kousku sáhněte.