Hodnoceniher.cz

ABZU

76%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #ps4 #windows #switch #arkády #jediná cesta #potápěč #umělecký dojem #živý svět #jediný úkol #bitka #zakladatel studia #řeč #abzu #podmořský svět #hra the #okolní prostředí #umění #blbůstka #505 games #giant squid #adventure #giant squid studios #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

73%
GameStar.de
Oct 8, 2020
Wunderschöne Unterwasserwelt mit beeindruckender Technik und Artenvielfalt ohne emotionale Highlights und spielerischer Herausforderung.

65%
Bonusweb
Aug 20, 2016
Hra-nehra od tvůrců relaxačního hitu Journey nenabízí nic jiného než audiovizuální hody. Bohužel ona křehká a slovy těžko přenositelná magie tentokrát vyprchá až příliš rychle.

2/5
Hrej.cz
Aug 17, 2016
Pod líbivou slupkou se ukrývá překvapivě prázdné jádro. Titul, který cílí na niterné emoce a míjí každým pokusem, si nezaslouží přílišnou pozornost.

8/10
Tiscali Games
Aug 11, 2016
Unikátní zážitek, který má více společného s virtuální turistikou než s plnohodnotnou hrou. Abzû skvěle vypadá a zvučí přímo nádherně, ovšem tím to končí. Nic nad rámec tříhodinové nádhery opravdu nečekejte. Zaplavete si, mnohokrát zmáčknete čtvereček na ovladači a nakonec se ztratíte ve filozofickém opusu beze slov.

Eurogamer.cz
Aug 6, 2016
Opojně nádherná výprava za hlubším pochopením naší podstaty.

9/10
Zing
Aug 4, 2016
Z audiovizuálního hlediska je ABZÛ dokonalým interaktivním uměleckým dílem. Z hratelnostního hlediska sice lehce pokulhává svou lineárností a relativní krátkostí, ale dohání to vyobrazením podmořského života, se kterým můžete porůznu interagovat. Tak či onak, tohle je jedinečný zážitek, který nesmíte minout.

4,5/5
Doupě
Aug 4, 2016
Abzu není pro každého. Je to velmi svébytná, relaxační hra, která se zaměřuje na umělecký dojem a styl, nikoliv na příběh, hratelnost či postavy. Existuje zkrátka proto, abyste si užili nádherný podmořský svět a trochu si u toho hraní i duševně odpočinuli. Když už nic jiného, je to rozhodně levnější než psychiatr. A pravděpodobně i účinnější. 

4,5/5
HardcoreGamer
Aug 2, 2016
Abzû is the type of wondrous palate cleanser that reminds us of the beauty of video games. When the art director of Flower and Journey, Matt Nava, left thatgamecompany to form a new studio, we could have gotten a knockoff, Mighty No. 9 version of Journey that left us shaking our heads. Instead, Abzû is exactly what fans of Nava’s work were hoping for. A beautiful, emotional journey through some of...

8/10
Game Informer
Aug 1, 2016
Whether you're supposed to play a game or experience it is a larger question that Abzu does not solve, but only indulges.