Hodnoceniher.cz

A Way Out

85%

Average from 11 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #akční #adventura #kooperace #ps4 #windows #ps4 pro #platforma #x1 #a way out #ea originals #xbox live #xbox one x #xbo #electronic arts #adventure #hazelight #filmy interaktywne #więzienie #hazelight #ucieczka #xbox one

Reviews

8/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Fan wszelkiej maści skradanek i survival horrorów. Miłośnik ambitnych lektur, w grach niespecjalnie lubi dylematy moralne, kocha za to dopracowany gameplay i proste do zrozumienia zasady.

5/5
GameSite.sk
Apr 1, 2018
Jediným argumentom, prečo si A Way Out nekúpiť, je dĺžka hry, no všetko ostatné sú superlatívy hovoriace v jej prospech. Hrateľnosťou unikátne a perfektné od začiatku až do konca.

9/10
XboxWeb.cz
Mar 31, 2018
A Way Out je úžasným zážitkem, který si sice projdete nejspíš jenom jednou, ale o to více a intenzivněji si ho užijete. Kooperační hratelnost je prostě skvěle sladěná, dává smysl a vy tak budete mít ještě větší pocit, že „jste tam“. I přes drobnou předvídatelnost příběhu, a ne úplně přesvědčivou jízdu a střílení, je to hra, kterou si určitě zahrajte, hned tak na ni nezapomenete a své hodnocení si do...

9/10
Tiscali Games
Mar 28, 2018
A Way Out není těžká ve svých herních principech, jako spíš v tom, komunikovat a spolupracovat s ostatními lidmi. Způsoby kooperace jsou přitom velmi rozličné a neustále vás nechávají v údivu a napětí podobně jako příběh. Zkrátka a dobře, pokud hledáte skvělou kooperativní hru, musíte začít zde.

Eurogamer.cz
Mar 27, 2018
A Way Out chci doporučit i těm z vás, co si hry spíš jednou za čas vyzobávají, než že by brousili všechno, co je ze dřeva.

8/10
Zing
Mar 25, 2018
A Way Out je unikátním kooperativním počinem pro dva hráče, který může nabídnout zážitek přesahující cokoliv, co ve hře dělají samotní protagonisté. Jestli máte po ruce někoho, s kým si rozumíte a kdo je ochotný s vámi hru projít od začátku do konce, budete odměněni neobyčejným dobrodružstvím, jež povyšuje prostou spolupráci dvou vězňů na něco mnohem hlubšího, zábavnějšího, významnějšího a dalekosáhlejšího.

85%
Bonusweb
Mar 25, 2018
Tuhle hru není možné hrát jinak než ve dvou. Vyberte si důvěryhodného parťáka a společnými silami se pokuste utéct z vězení v tomhle mistrném příběhovém zážitku.

5/5
Hrej.cz
Mar 23, 2018
Ojedinělá hra, která v dnešní době nemá obdoby. Nejvíce na ní vynikají filmové kvality, ale není o nic míň ani hrou. Na relativně malé ploše si bere to nejlepší z různých žánrů a mixuje to do interaktivní podívané, na kterou budeme dlouho vzpomínat. Není co řešit.

80%
GameStar.de
Mar 22, 2018
A Way Out trifft Thriller-Fans ins Herz und verbindet wendungsreiche Gangster-Story mit simplem Koop-Gameplay, das aber zusammenschweißt.

3,5/5
HardcoreGamer
Mar 22, 2018
Hazelight Studios deserves praise for the high ambitions of their first title, with A Way Out attempting to emulate a wide variety of genres, themes and gameplay mechanics. While there are some key sequences that end up working out for the better as a result this jack-of-all-trades style approach, the overall game suffers from inconsistent gameplay and an uninspired story and presentation. Most of...

7/10
Game Informer
Mar 22, 2018
The co-op-only game creates connections, but that doesn't mean it always hits its intended mark.