Hodnoceniher.cz

A Plague Tale: Innocence

82%

Average from 15 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #francie #adventura #černý mor #krysa #ps4 #windows #a plague tale innocence #asobo studio #focus home interactive #akční adventura #x1 #akční #xbox #xbox live #xbo #action #action-adventure #xbox one #akční hry #atmosférické hry #dobrodruzne #historické #logické hry #postapokalyptická #stealth #steam #středověk #temné

Reviews

8/10
Gaming professors
Sep 6, 2021
Lineární dobrodružství středověkou Francií A Plague Tale: Innocence uspokojí všechny, kteří mají chuť na singleplayerovku s důrazem na příběh. Během zhruba dvanácti hodin si užijete podmanivou atmosféru, vynikající dabing a povedený stealth. Minusy v podobě nedostatků v grafice a občas jednoduchého gameplaye moc celkový dojem ze hry příliš nezhoršují. Toto přímočaré dobrodružství šlape na paty titulům...

4/5
HardcoreGamer
May 28, 2019
Despite the confinement in bog-standard AAA conventions and set-piece tropes on occasion, the same can not be said for the execution of its story and of its characters, which — barring the next six months — may go down as one of the best and most surprisingly unique examples you’re likely to find this year. A Plague Tale: Innocence is more than justified in its focus on the narrative presented and...

9,6/10
Centrum Her
May 21, 2019
Pokud jste milovníky RPG, neutrácejte peníze. Pokud máte ale slabost pro adventury a silný příběh, budete během hraní Plague Tale plakat nadšením.

Eurogamer.cz
May 20, 2019
Vydrží od začátku až do konce a poskytne hodnotný zážitek. Je ukázkou poctivého řemesla, trhák z ní však asi nebude. Bez medaile.

8/10
GamePark
May 19, 2019
Ve hře A Plague Tale: Innocence se dětské postavy střetávají s těmi nejbrutálnějšími výjevy středověku. Díky strhujícímu vyprávění tvůrcům rádi odpustíte i nepříliš vydatnou herní náplň a přemnožené krysy.

8/10
Komputer Świat
May 17, 2019
Dojrzała i przejmująca historia rodzeństwa walczącego z plagą szczurów. Oferuje kilka ciekawych mechanizmów i odpowiednio wyważone tempo rozgrywki. Nie dla rodentofobów!

7,5/10
Game Informer
May 17, 2019
A Plague Tale excels in its narrative and setting, but the moment-to-moment action is uninspired

8/10
Tiscali Games
May 16, 2019
Na tuhle pouť budete vzpomínat pro její hutnou atmosféru, nemilosrdný středověk, krásnou Francii a samozřejmě tisíce hladových krys. Naopak vás nechají chladnými nevynalézavé hádanky, které naštěstí nemají takovou váhu jako silně zastoupený, povedený stealth.

7/10
Zing
May 14, 2019
A Plague Tale: Innocence vás oslní především svým originálním a napínavým příběhem v hutné atmosféře Francie 14. století. K zemi ho bohužel sráží lineárně vytvořené úrovně, které vám odebírají možnost svobodně a kreativně přinést vaše vlastní řešení.

75%
Bonusweb
May 14, 2019
A Plague Tale: Innocence vás nevezme do minulosti jen svým zasazením, ale i svojí přísně koridorovou hratelností. Ale ono to až tolik nevadí, podobné hry jsou totiž dnes vzácností. Obzvláště na PC.

84%
GameStar.de
May 14, 2019
Auch wenn spielerisch zwischendurch der Anspruch fehlt, überzeugt A Plague Tale mit einer emotionalen Geschichte und einprägsamen Figuren.

9/10
XboxWeb.cz
May 14, 2019
A Plague Tale: Innocence je nádhernou výpravou do středověké Francie a současně poctivou dobrodružnou akcí, která se nesnaží zbytečně vymýšlet a přesto dokáže zaujmout. Skvělý příběh zasazený do kruté doby, komplikovaný sourozenecký vztah, nádherné zpracování a přímočará akce s trochou logiky a stealthu… Tohle se prostě povedlo. A Plague Tale: Innocence je čerstvým vánkem na přesyceném trhu, neřkuli...

5/5
Hrej.cz
May 14, 2019
Plague Tale chybí jediné - aby byl vysokorozpočtovou hrou. To by vyřešilo všechny jeho drobné neduhy, ale hlavně by jej přiblížilo většímu počtu hráčů, kteří jej takhle dost možná trestuhodně minou.

8/10
Vortex
May 14, 2019
A Plague Tale: Innocence patří mezi ty nejlepší letošní hry, na které se fanoušci nedočkavostí nijak zvlášť netřásli. Její vývojáři přesto navzdory některým zbytečným chybám dokázali, že velkolepá dobrodružství nemusí nutně vznikat jen v těch největších týmech. Doufejme, že komunita jejich úsilí ocení.

8/10
Respawnpoint
May 3, 2019