Hodnoceniher.cz

Yakuza: Like a Dragon

84%

Durchschnitt von 15 Test
#playstation 4 #mafie #akční #adventura #tahová #jrpg #otevřený svět #sega #pc #xbox-one #ps4 pro #xbox one x #playstation 5 #xbox series #yakuza 7 #yakuza: like a dragon #ps4 #xbox #playstation #rpg #ps5 #xbox series s/x #ubisoft #pokémon #yakuza #ryu ga gotoku studio #dabing #like #dragon #jokohama #japonsko #věrnost #xbox series x/s #xbox live #xbox series s #xbox series x #xbo #xsx #action #action-adventure #ryu ga gotoku studios #xbox one

Bewertungen

80%
Paranskyraj
12.04.2021
Nová Yakuza je povedená hra. Dobře se hraje, má poutavý příběh, skvělé postavy a zábavné vedlejšáky. Umí být brutální, napínavá, dramatická i vtipná zároveň. Myslím, že si tvoji pozornost zaslouží. Má sice nějaké ty chyby a umí potrápit svojí obtížností, ale i zabaví a to je hlavní.

4/5
Hrej.cz
22.03.2021
Jestli měla Yakuza: Like a Dragon za cíl zaujmout nové hráče a nalákat je na další dily, povedlo se jí to. Alespoň v mém případě.

8/10
XboxWeb.cz
07.12.2020
Yakuza: Like a Dragon každopádně hodnotím pozitivně. Líbí se mi příběh s japonskými reáliemi, bizarní humor, pestrá hratelnost, RPG prvky, přehlednější soubojový systém. Doufám, že se tvůrci pro příští díl série Yakuza poučí a doladí několik relativně drobných designových chyb, a také využije naplno výkonného hardwaru nových konzolí.

8/10
IndianTV
29.11.2020
Yakuza: Like a Dragon je velmi obsahově bohaté RPG, které sice nepatří mezi elitu žánru, rozhodně k tomu ale nemá daleko. Výborný příběh a rozmanitá hratelnost vás u titulu udrží na pěkně dlouhou dobu.

9/10
Sector.sk
24.11.2020
Počas prvých i posledných hodín máte pocit, že SEGA posúva sériu do lepšej roviny. Všetky očakávané elementy (nové postavy, nové prostredie, ťahový boj) napĺňajú vaše očakávania a pritom tu ostala stará dobrá atmosféra, spletitý dej či pútavé vedľajšie úlohy. Navyše nepodceňujte spletitý japonský scenár: stále patrí k tomu najlepšiemu, čo videohry tento rok predviedli a to sa cení.

4/5
Cooldown
22.11.2020
Yakuza: Like a Dragon dokázala skvělou, ale poněkud unavenou sérii napumpovat novou energií a svěžími nápady. Nešetří na drzých inovacích, absurdním humoru ani tradiční gangsterské akčnosti. Příběh Kasugy Ičibana je povedeným, byť ne dokonalým vstupním bodem pro nováčky i veterány, kteří roky volali po výrazných změnách. Ty totiž právě přišly.

8/10
Doupě
21.11.2020
S Like a Dragon přišla ideální chvíle, aby se do série Yakuza pustili i úplní nováčci. Začíná totiž nový příběh s Ičibanem Kasugou a jeho příchod znamená i celou řadu změn. Největší je v soubojovém systému, který se změnil z akční rubačky na tahové RPG. I když není úplně perfektní, tak pro účely hry funguje dobře. Trochu ji táhnou dolů nedostatky v technickém zpracování a absence dabingu některých...

84%
GameStar.de
18.11.2020
Atmosphärisches Gangsterepos mit vielen denkwürdigen Momenten und angebundenem Minispiel-Park. Recycelt einige Ideen aus den Vorgängern.

95%
Bonusweb
17.11.2020
Od minulého dílu se změnily vlastně jen dvě věci: hlavní hrdina a soubojový systém. Jejich význam je ovšem tak zásadní, že nejednoho fanouška možná bude potřeba křísit. Ale to si sedne, Like a Dragon je totiž bezpochyby nejlepší hra, která kdy pod značkou Yakuza vznikla.

8/10
Tiscali Games
16.11.2020
Nová Yakuza se povedla, o tom není sporu. Spory nastanou až ve chvíli, kdy se necháte unést nemalým očekáváním spojeným s novinkami, které mohly zajít ještě o kus dál, aby Yakuzu přiblížily geniální Personě.

90%
Alza
16.11.2020
Parádní tahové RPG ze země vycházejícího slunce vhodné jak pro veterány série, tak i pro úplné nováčky. Yakuza: Like a Dragon představila nového protagonistu, nový soubojový systém a příběh, který, i když se někdy nebere moc vážně, z vás dovede vydolovat emoce všech odstínů. A někdy i ty, o kterých jste si mysleli, že už je nemáte. Tohle je prostě povinnost pro všechny příznivce kvalitních her.

8/10
Respawnpoint
15.11.2020
Bude zajímavé sledovat, jak si série povede dál. Risk v podobě drastické změny v hratelnosti má dle mého nejistý výsledek. Západní fanoušky her nemusí oslovit a ty tradiční, asijské, zas může rozladit, jde totiž proti všemu, čím série Yakuza dříve byla. Mě osobně ale tento restart značky potěšil a s novým směrem nemám problém. Nový hrdina mi přirostl k srdci a jsem skoro přesvědčen o tom, že se s ním...

4,5/5
HardcoreGamer
09.11.2020
Even with these minor annoyances — not least those carried over from previous games in the series — what brief frustrations that do surface are quickly and easily eclipsed by everything else going on in Like a Dragon. Or more appropriately, by the sheer scale of deviation and conviction that this year’s entry shows in proving that this genre of gameplay — this more classically RPG-centric approach...

80%
Czechgamer.com
06.11.2020
Jeden z najlepších scenárov v sérii sa podarilo zabaliť do nového bojového konceptu a nezabudnúť ani na toľko potrebné minihry - nesmierne som si tak na tomto súste pochutil!

9,3/10
Game Informer
04.11.2020
It’s a new direction for the series, but Like a Dragon captures the essence of what came before while setting out on its own journey.