Hodnoceniher.cz

World of Warplanes

70%

Durchschnitt von 6 Test
#pc #simulace #online #akční #free-to-play #arkáda #windows #action #action-simulation #wargaming.net #world of warplanes #jürgen stöffel #pc #wargaming.net #pc

Bewertungen

5,5/10
Komputer Świat
19.12.2018
Warto jednak pamiętać, że to gra, która ciągle będzie rozwijana. Dziś mamy do czynienia ze szkieletem, z czasem dostaniemy również mięcho. Autorzy już zapowiedzieli nowe tryby i ciągłe dostarczanie nowych maszyn. Nawet jeśli dziś WoW nie bawi tak, jak powinien, to najprawdopodobniej warto będzie za jakiś czas do niego wrócić.

75%
GamePark
12.01.2014
World of Warplanes nedosahuje takových kvalit jako tanky stejného výrobce a také je to možná tím, že už se nejedná o takovou novinku. Přesto je to zábavná hra na mnoho večerů a pokud jste fanoušek létání, určitě neprohloupíte, pokud hru zdarma vyzkoušíte.

75%
GamePark
24.12.2013
Většina z vás asi zná hru World of Tanks. Aby také ne, když tato hra běloruského vývojářského studia Wargaming vtrhla na herní scénu jako uragán a zajistila, i když je hratelná v základu zdarma, svým tvůrcům obří finanční zdroje a velkou slávu. Však jsme vás také několikrát informovali o obřích herních stáncích na prestižních herních výstavách. Velké zdroje a kvalitní vývojářské zázemí tvůrcům umožňuje...

70%
Bonusweb
21.12.2013
World of Warplanes rozhodně na pár dnů pobaví a motivuje. Bohužel se docela rychle ohraje, protože mu chybí dostatečná hloubka.

76%
GameStar.de
10.12.2013
Für den schnellen Dogfight zwischendurch.

7/10
Tiscali Games
27.11.2013
World of Warplanes nabízí svižnou a snadno pochopitelnou hratelnost, záplavu letadel a krátké intenzivní zápasy na vyplnění volného času. Aby však dohnala a předehnala konkurenční War Thunder, budou se muset tvůrci hodně snažit a nešetřit v updatech novým obsahem.