Hodnoceniher.cz

Vampyr

73%

Durchschnitt von 17 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #londýn #akční #upíři #rpg #příběhová #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #dontnod entertainment #focus home interactive #saber interactive #vampyr #akční rpg #akční adventura #nintendo #nintendo switch lite #velká platforma #obrazovka #platforma #titulek #switch verze #ostatní verze #gyroskop #strange #vampire the masquerade #sinking city #port #reid #temnota #city #life is strange #stvoření #nadpřirozená schopnost #složka hry #nadprůměr #zkušenostní bod #loadingy #herní svět #hudební doprovod #stav hry #loading #složka #predator #příběh hry #aaa #zdolávání #jonathan #otevírání #katana #x1 #focus home #upír #xbox #xbo #rollenspiel #pc #ps4 #xbox one #dobrodruzne #steam

Tutorials, Cheats

Bewertungen

6,5/10
Gaming professors
31.08.2021
Vampyr je celkem povedená detektivní adventura s velice dobrým příběhem, ponurou atmosférou a obtížnými morálními rozhodnutími. Jedná se o originální nápad, ze kterého však vývojáři mohli získat víc. Možná se příště neupnou na křečovité zakomponování LGBT, proti kterému se v diskuzích na Steamu ohrazují i někteří hrdí zástupci této komunity, a zaměří se i na herní mechanismy.

6/10
Doupě
02.12.2019
Vampyr je stále temný, krvelačný a napínavý jako na ostatních platformách. Jen škoda, že si s optimalizací vývojáři nedali o něco více práce a na drobnostech, jako opožděné a nesprávně umístěné titulky, by také chtělo ještě trochu zapracovat. Z tohoto žánru na Switchi stále nenajdete mnoho titulů a Vampyr mezi nimi patří k těm lepším. V rámci kvality portů ho ale nemohu hodnotit jinak než jako lehký...

8/10
Respawnpoint
03.11.2019

8/10
Komputer Świat
18.12.2018
Bardziej od konkretnych gatunków ceni sobie kiedy gra ma "duszę" i pouczający przekaz. Nieco osamotniona w męskim świecie ruchomych pikseli próbuje udowodnić światu, że gry to także sztuka.

3/5
GameSite.sk
21.06.2018
Vampyr je určite zaujímavá hra. Je plná dobrých, ale aj horších nápadov v neopozeranom prostredí a so solídnym príbehom. Na to, aby ste mali skvelý herný zážitok, tam základ je. No prevedenie očividne kríva a to je obrovská škoda.

6/10
Game Informer
19.06.2018
This gothic action/RPG has plenty of ambition, but it doesn't have the polish to bring its big ideas together.

8/10
XboxWeb.cz
14.06.2018
Až se vám doktor svěří s chutí na krvavou pochutinu, není to pozvání na oběd, ale signál, že se máte neprodleně zdekovat. Krom tohoto bezcenného moudra si ze hry odnesete dobrý pocit ze skvěle vyprávěné RPG. I když úplně nerezonuji s podáním temné strany ústřední postavy, musím se sklonit před šikovně nastavenými herními systémy, které vás nutí přemýšlet nad každým obyvatelem Londýna zvlášť. Ať už...

7/10
Doupě
08.06.2018
Jako celek Vampyr studia Dontnod rozhodně nezklamal. Jedná se o vyvedenou akční RPG hru se slušným příběhem, povedenou akční složkou a výtečnou noir atmosférou Londýna první poloviny minulého století. Právě atmosféra a syrovost herního světa ve spojitosti s hudebním doprovodem je jedním z největších lákadel celé hry. V některých momentech je ovšem cítit, že za vývojem stojí menší studio. Nutné jsou...

80%
Czechgamer.com
06.06.2018
Povedené a ponuré dobrodružství, ve kterém si budete muset dát pozor na každou z vašich voleb.

8/10
Gamebro
06.06.2018
Když Bram Stoker v roce 1897 vydal svůj román Drákula, pravděpodobně netušil, že tím nechal vzniknout nesmrtelné kultovní hororové postavě. Příběh temného šlechtice byl mnohokrát zpracován a vytvořil v podstatě vlastní žánr v hlavní roli s upíry. Ten se ze všeho nejlépe etabloval ve filmu, ale nevyhýbal se ani videohrám, byť v rámci tohoto média ho přeci jen válcovaly zombie. Nyní chce vývojářské studio...

6/10
Tiscali Games
06.06.2018
Vampyr dokáže učarovat atmosférou a podmanit si dovedným podáním kvalitního děje. RPG a akční části se však moc nepovedly a zamýšlený hlavní tahák v podobě těžkých voleb, koho zabít a koho nechat žít, vyznívá kvůli nevýrazným dopadům vašeho konání také spíše do ztracena. Hra sice nakonec umí zabavit, ale také častokrát zklamat.

83%
GameStar.de
05.06.2018
Ein kleines, technisch nicht ganz taufrisches Meisterwerk: Vampyr ist vielschichtig, atmosphärisch und spannend bis zum letzten Tropfen.

4/5
Hrej.cz
05.06.2018
Vampyr přináší spoustu zajímavých nápadů, které se navíc podařilo přetavit ve fungující celek. Je to hra mnoha tváří, ale až na pár z nich je na všechny radost pohledět.

7/10
Zing
05.06.2018
Vampyr se rozhodně nemá za co stydět. I přes průměrný audio-vizuál se mu podařilo vytvořit živý svět postavený na zajímavém herním mechanismu s plný důležitých rozhodnutí, která mají dopad.

70%
Bonusweb
05.06.2018
Zvláštní kombinace detektivní adventury a akčního RPG se povedla jen napůl. Pokud byste ke skvělému příběhu chtěli i nějakou tu zábavnou hru, máte bohužel smůlu.

4/5
HardcoreGamer
04.06.2018
It takes some doing to find a middle-ground between two such conflicting genres, but Dontnod have done a terrific job marrying Adventure and Action RPG elements into a pleasant and modestly cohesive whole. Though some technical blemishes and unconvincing choices in the artistic/aesthetic department do stop the game from achieving excellence, Vampyr‘s vast assortment of stand-alone moments and finer...

8/10
Vortex
04.06.2018
Vampyra jsem si užíval a netrápil se tím, čím hra není, ale ocenil to, čím je. Titul si zaslouží vysoké hodnocení. A nebýt opravdu otravných technických chyb s nahráváním a občas i plynulostí, mohl by klidně usilovat o známku ještě vyšší.