Hodnoceniher.cz

Unravel Two

80%

Durchschnitt von 10 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #plošinovka #kooperace #skákačka #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #adventury #ea #unravel #unravel two #ea play #živý člověk #hádanka #druhý díl #yarnyho #krása světa #herní doba #zvláštní kouzlo #noční město #drobná chybička #přepnutí #pasáž #dítě #yarn #sběratelský předmět #pro #nejmenší detail #dobré rozhodnutí #x1 #ea originals #xbo #electronic arts #electronic arts #ea #platformówki #coldwood interactive #xbox one

Bewertungen

7,5/10
Komputer Świat
18.12.2018
* - Kopię gry na PS4 otrzymaliśmy bezpłatnie od Electronic Arts Polska

79%
Czechgamer.com
07.08.2018
Unravel two přináší druhého „bavlňáče“, pět hodin zábavy, ale bohužel bez emocionálních zážitku, které tak nadchli v prvním díle.

4/5
HardcoreGamer
29.06.2018
Unravel Two is a quick journey, but one that does its predecessor justice. Coldwood have not just avoided the types of hazards associated with co-op, but also used them to great advantage in order to expand upon their gameplay in the ways that the best sequels do. The puzzles are a blast, the graphics and environments are jaw-dropping, and little bonuses such as the challenge levels provide a good...

9/10
XboxWeb.cz
28.06.2018
I napodruhé mě Unravel nadchl a s klidným svědomím mohu jeho koupi a hraní více než doporučit. Navíc jeho cenovka je více než adekvátní obsahu. Příjemný je i fakt, že k hraní Unravel Two nepotřebujete vůbec znát a vědět, o čem byl první díl. Hra je tak vhodná úplně pro každého, kdo chce prožít zajímavý příběh, potrápit svou hlavu u hádanek a překonat sám sebe ve výzvách. To vše je navíc možné prožít...

8/10
Game Informer
22.06.2018
Whether you want a unique side-scroller to play alone or a teamwork-emphasizing experience to play with a friend, this is worth a look.

7/10
Tiscali Games
20.06.2018
Unravel Two působí spíše jako kooperativní odbočka zasazená do stejného světa, než jako parádně vyladěné pokračování skvělé jedničky. Její zábavné základy tu pořád bez problémů fungují, jen s nimi dvojka nijak zajímavě nepracuje a neposouvá je nikam dál.

80%
Bonusweb
19.06.2018
Jedna z nejméně populárních herních firem EA nezaštiťuje jen bombastické mnohamilionové videohry, ale také skromnější tituly. Příkladem budiž skákačka Unravel z roku 2016, za kterou stojí studio Coldwood Interactive. Pokračování vsadilo na hraní ve dvou.

8/10
Doupě
16.06.2018
Unravel Two je úchvatný titul, který ve vás probudí vaše vnitřní dítě a pomůže trochu relaxovat po těžkém dni. Drobné chybičky v hratelnosti hře rádi odpustíte a budete si užívat každou minutu. Těch minut je bohužel velmi málo, jelikož hra je opravdu velmi krátká.

9/10
Zing
14.06.2018
Unravel Two zdárně navazuje na svého předchůdce, bere si z něj to nejlepší a přidává i několik vítaných novinek navrch. Na první pohled může jít o skoro stejnou hru, jen se zaměřením na kooperaci. Jakmile se ale do hry ponoříte, zjistíte, že máte v rukou další velmi povedenou plošinovku, v níž se zrcadlí lidskost a životní zkušenosti tvůrců a skutečnost, že zážitek je to hlavní a co nejvyšší výdělek...

4/5
Hrej.cz
13.06.2018
Vypiplaná plošinovka, která vás ale bohužel nevezme za srdíčko. Zahoďte kapesníčky, přineste gamepad a kamaráda a dejte i tak těm měkkoučkým roztomiloučkým klučinům šanci. Zaslouží si to.