Hodnoceniher.cz

The Turing Test

76%

Durchschnitt von 8 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #akční #sci-fi #puzzle #adventura #plošinovka #fps #first person #logická #turingův test #alan turing #indie hra #windows #switch #bulkhead interactive #square enix #the turing test #xbox live #xbo #adventure #puzzlespiel #xbox one

Bewertungen

4/5
Hrej.cz
07.10.2016
Jako drobnému titulu toho lze Turingovu testu vytknout skutečně málo. Svižný rychlík nepostrádá chytlavé hádanky ani zajímavý příběh a za vyzkoušení rozhodně stojí.

7/10
Tiscali Games
17.09.2016
Logická plošinovka The Turing Test je vcelku zábavná směs žánrových nápadů. Chlubit se může i filozofickým podtextem. Na konkurenci však mírně ztrácí kvůli nepříliš originální mechanice puzzlů a jalovějšímu prostředí.

7/10
XboxWeb.cz
16.09.2016
Za příjemnou cenu získáte povedenou logickou hru, s pěkným příběhem a hudební stránkou, který vás na nějaký čas určitě zabaví. Někomu může vadit trochu nudnější prostředí nebo kratší hratelnost, ale jestli máte hry z podobného žánru rádi, jedná se o jasnou volbu.

70%
Czechgamer.com
09.09.2016
The Turing Test je hra s poutavým příběhem, zajímavými hádankami, ale také s repetitivním prostředím a velice krátkou herní dobou. I tak se jedná o dobrou logickou hru, kterou byste neměli minout.

8,5/10
Game Informer
09.09.2016
This first-person experience succeeds both in its puzzles and story.

7/10
Zing
30.08.2016
Dobrých logických her je jako šafránu - a když už nějaké jsou, nesmí se zákonitě odmítnout ani jedna. The Turing Test naštěstí není výjimkou a skvěle kombinuje vážný příběh s příjemnou hratelností. Jen škoda, že dlouho nevydrží a nijak zvlášť nepotrápí váš mozek.

4/5
HardcoreGamer
29.08.2016
Whether you’re in it for the gameplay or find yourself drawn in by the looming mystery that steadily simmers over in due course, The Turing Test (minus the occasionally hard-to-decipher audio) is a smartly-structured and delicately-arranged puzzle game that knows its boundaries and leaves it to the player to fill in the missing gaps. Bulkhead’s balance between narrative subtext and gameplay content...

84%
GameStar.de
25.08.2016
Eine philosophisch-wissenschaftlichen Geschichte trifft auf intelligente Rätsel. Am Ende mit Story-Loch.