Hodnoceniher.cz

The Last Remnant

71%

Durchschnitt von 7 Test
#pc #rpg #xbox 360 #x360 #ps3 #remnant: from the ashes #konzole #dojemný příběh #obr #japonský vývojář #the last of us #standardní postup #last #markýz #remnant #obří had #art #konzolová hra #řeč #rollenspiel #square enix #news #the last remnant #heiko klinge #pc

Tutorials, Cheats

Bewertungen

80%
Gamesport
25.05.2009
Grafické zpracování zachraňují výtečně vypadající postavy a audio stránka je hudebně také povedená. Lineární, ne však nezajímavý příběh také není vysloveně špatný. Pokud máte rádi dobrá, složitější RPG, rozhodně vám doporučuji si Last Remnant sehnat.

6/10
Doupě
15.05.2009
Nebýt repetetivnosti, byl by Remnant výbornou hrou s dlouhou dobou hraní, kterou bych doporučil všem. Kdyby se odstřihla nudná polovina úkolů, doporučil bych ji také.

3/5
Doupě
14.05.2009
Po několika soubojích a nálezech se hlavní hrdina konečně setkává s Davidem Nassau, Markýzem Athlumu, který ho předvolá do svého města, aby prokázal, že není nepřátelský špeh, ale syn důležitých členů Akademie, jak tvrdí. Pomáhá tak Rushovi s pátráním po jeho sestře a zadává mu také několik prvních úkolů. Velkolepé dobrodružství plné hrdinských činů, dějových zvratů a hlubokých emocí může začít.

GamePark
25.03.2009
Zatímco klasické akční RPG alá Diablo nebo třeba Baldurs Gate vycházely vždycky výhradně na PC, tak s akčními řežbami japonského stylu se naopak častěji setkávali majitelé konzolí. Některé firmy se pak následně sice rozhodli i pro port na počítače, ale přiznejme si to, výsledky nebyly kdovíjak chvályhodné. Další věcí, která jim nehraje příliš do karet je celkový styl. Zkrátka většina evropských (potažmo...

76%
GameStar.de
19.03.2009
Erzählerisch starkes Japano-Rollenspiel.

70%
Bonusweb
02.03.2009
Těšili jste se na bombastické RPG? Máte chuť na notnou dávku japonské preciznosti? Škoda, tentokráte máte smůlu.

4/5
Hrej.cz
08.12.2008
Last Remnant svým předčasným vydáním otupuje vlastní zbraně, když grafiku a velkolepé bitvy sráží sekáním. Když mu dáte čas a místo na harddisku, odmění se vám pár desítkami hodin velmi dobré zábavy, která sice Lost Odyssey nepřekoná, ale dostane se před Infinite Undiscovery.