Hodnoceniher.cz

Test Drive Unlimited

87%

Durchschnitt von 7 Test
#pc #xbox 360 #playstation 2 #psp #windows #ps2 #x360 #konzole #herní editor #praporek #generace #řeč #nová generace #cadillac #tes #nova #závod #závodění #malý problém #sport #rennspiel #atari #eden games #test drive unlimited #daniel matschijewsky #pc #sport

Tutorials, Cheats

Bewertungen

GamePark
22.04.2007
Na Test Drive Unlimited se hodně čekalo. Ostatně hra vyšla už před více než půlrokem na Xbox360 takže víme, že nejde o žádný výstřel do prázdna, ale hraní by mohlo být opravdovým zážitkem. To koneckonců naznačily i první dojmy, které jsme vám nedávno přinesli z pravidelně vydávaných betaverzí. Slibovaná recenze se nakonec nekonala, protože čekání na review verzi od distributora se protáhlo o několik...

5/5
Hrej.cz
07.04.2007
Hodnoti Test Drive Unlimited jinak, než pozitivně by bylo škoda. Jedná se o evoluční díl arkádových závodů, posouvajících tuhle větev zase o kus výše. Kromě excelentí grafiky nabízí řadu originálních prvků a dokonale kombinuje offline a online hraní. Jednoznačný pokořitel Need for Speed, bez debat!

81%
Bonusweb
06.04.2007
Nová dimenze závodění! Tak bylo nové Test Drive prezentováno před vydáním. Nakonec možná nejde o tak revoluční jako spíše svěží zážitek. Pro virtuální závodníky je ale jasnou povinností, o čemž váš přesvědčí naše recenze.

83%
GameStar.de
02.03.2007
Offene Welt, riesiger Umfang - macht Spass!

Tiscali Games
19.12.2006
Test Drive býval ve stínu konkurenční NFS, ale brzy by se role zase mohly obrátit. Chcete být u toho? Nahlédněte pod pokličku díky naší účasti v betatestu očekávané PC verze. Ale nejdřív si zapněte pásy - pojedeme z kopce.

9/10
Doupě
04.10.2006
Začněte šetřit. Nejdřív budete potřebovat Xbox 360 a Test Drive Unlimited, to je ale to nejmenší. Pak totiž budete potřebovat letenku a dům na Oahu. Proč tomu tak je a kam mi poslat peníze, abych mohl na Havaj také, se dozvíte v tomto článku.

8/10
Tiscali Games
16.09.2006
Test Drive Unlimited odvážným a netradičním způsobem skloubil offline a online závody dohromady. Podařilo se to dokonce tak dobře, že se mezi těmito herními módy doslova stírají jakékoliv rozdíly. Přesto bych od závodní hry čekal zejména kvalitní jízdní fyziku a na ní by tvůrci mohli ještě zapracovat.