Hodnoceniher.cz

Superliminal

74%

Durchschnitt von 10 Test
#pc #playstation 4 #adventura #logická #windows #nintendo switch #superliminal #xbox-one #ps4 #logické #steam #konzole #the witness #pillow castle games #paprika #platforma #ostatní platformy #stanley parable #epic games store #portál #perspektiva #úhel pohledu #úhel #hádanka #talos principle #playstation #pillow castle #adventure #puzzlespiel #xbox one #switch #dobrodruzne #first person #logické hry #psychologické hry #puzzle #surrealistické #vtipné hry #recenzia na switch verziu #switch

Bewertungen

8/10
Sector.sk
16.06.2022
Ak ste ešte Superliminal nehrali, napravte to. Nezáleží na tom, na ktorej platforme sa do hry vrhnete, všade má čo ponúknuť. Ak chcete aj niečo viac, je tu možnosť limitky, akú som zobral ja. Bohužiaľ len vo veľmi malej porcii, čo sa týka herného obsahu. Prejdenie takejto hry za zhruba 2 hodiny je naozaj veľmi málo a nezachraňuje to ani nejaký ten dodatočný obsah. A to je veľmi škoda, lebo je hra veľmi...

7/10
Gaming professors
07.05.2022
Superliminal si hraje s perspektivou a optickými klamy skutečně skvěle a na herní trh vnáší řádnou dávku originality. Přesto titul vnímám v tom světle, že tvůrci nevyužili jeho plného potenciálu a snaha o rozmanitost se ne ve všech směrech úplně vydařila. Pro nováčky se může jednat o dobrý startovní bod, avšak náročnější veteráni mohou být zklamaní.

68%
Alza
06.08.2020
Superliminal je povinnou (i když krátkou) jízdou pro milovníky logických her a do žánru vnáší originalitu díky jedinečným puzzle využívajících perspektivu. Titul však hráče limituje nízkým počtem použitelných předmětů a způsobů řešení hádanek, což je vzhledem k jeho zasazení v říši snů docela škoda.

4/5
Hrej.cz
29.07.2020
Ze Superliminal vám půjde hlava kolem. A to je dobře!

8/10
Doupě
12.07.2020
Superliminal je unikátní logická záležitost, která otestuje, jak si váš mozek poradí s principy nucené perspektivy. Pokud jím ale projdete jako nůž máslem, moc dlouhou dobu vám nevydrží. I přes to ale za to díky neokoukanému konceptu stojí.

7/10
Centrum Her
28.11.2019
Rozhodne ide o zaujímavý titul, veľmi podobný hrám ako The Stanley Parable alebo Edith Finch. Ak ste mali teda radi podobné hry, určite si nenechajte ujsť ani Superliminal, tá cena už stojí za zváženie.

8/10
Tiscali Games
22.11.2019
Superliminal oživila žánr puzzle her unikátními hádankami založenými na prapodivných hrátkách s perspektivou. To, co ve hře uvidíte, vás bude fascinovat ještě dlouho po jejím dohrání. Akorát budete chtít mnohem víc, než dostanete.

78%
GameStar.de
22.11.2019
Philosophischer Unterbau, kluge Knobelpassagen, abwechslungsreiche Mechaniken: Superliminal ist vor allem für Puzzlefans ein Muss.

7,5/10
Game Informer
21.11.2019
Superliminal is a puzzle game that attempts to explore those feelings and the fuzzy logic that only exists inside our dreams.

3/5
HardcoreGamer
12.11.2019
Superliminal has a unique concept for a puzzle game and nice and trippy visuals to accompany it, but alas, that’s the majority of what it has going for it. The short length combined with the lack of difficulty and any interesting story means that the game will barely leave an impact on you, and there really isn’t any reason to revisit it. And it’s a shame, because it starts out impressive, but then...