Hodnoceniher.cz

Project Hospital

69%

Durchschnitt von 7 Test
#pc #macos #linux #nemocnice #tycoon #manager #windows #mac #project hospitál #strategie #aufbau-strategie #oxymoron games #budovatelské strategie #české hry #izometrické hry #manažerské #nezávislé #sandbox #simulator #steam

Bewertungen

8/10
Gaming professors
08.01.2023
Project Hospital je bezpochyby poklad ve své herní kategorii. Díky jasnému zaměření na realističnost a skutečný chod nemocnice se jedná o velmi povedenou budovatelskou strategii, která dokáže ohromit a zabavit svým přístupem a zpracováním. V určitém stádiu se však může, stejně jako jiné tituly z této kategorie, stát lehce jednotvárnou, zejména když se již setkáte s každou možnou nemocí, úrazem či jinými...

7/10
GamePark
18.11.2018
Vybudujte vlastní nemocnici, postarejte se o personál a vyřešte zapeklité případy na vlastní pěst. Realistická česká strategie z oblasti medicíny je ve svém žánru zajímavou raritou.

70%
GameStar.de
13.11.2018
Komplexe, ernste Krankenhaussimulation mit Aufbau-, Management- und Diagnoseteil. Vor dem Spielspaß steht ein holpriger Einstieg.

7/10
Tiscali Games
12.11.2018
Budovatelská strategie s povedeným, promyšleným a propracovaným jádrem, které však neprospívá poněkud jednotvárně koncipovaná hratelnost a polovičaté možnosti při nastavování chování doktorů.

70%
Bonusweb
08.11.2018
Virtuální správa nemocnice nemusí být jen v humorném duchu. Project Hospital sice evokuje kultovní Theme Hospital, ale zde se hraje na mnohem vážnější notu.

6/10
Zing
07.11.2018
Project Hospital nabízí poměrně velké možnosti, jak nemocnici vybudovat a provozovat. Velice zajímavý a povedený je systém diagnostiky, který ve hře působí jako jakási mini-hra a je pouze na vás, zda se tomuto aspektu věnovat nebo ne. Zmíněná kampaň působí dojmem přidání na poslední chvílí a dle mého názoru se to úplně nevydařilo. Nahrazuje to Sandobox, ve kterém můžete budovat dle svého a stejně tak...

3/5
Hrej.cz
31.10.2018
Unikátní systém diagnostiky pacientů pobaví i naučí. Po překonání počáteční nepřístupnosti se z hráče alespoň na chvíli stane skutečný doktor.