Hodnoceniher.cz

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

84%

Durchschnitt von 5 Test
#pc #xbox-one #nintendo switch #xbox 360 #adventura #definitive edition #ori and the blind forest #xbox #xbox live #xbo #microsoft studios #action #action-adventure #microsoft game studios #moon studios

Tutorials, Cheats

Bewertungen

80%
Paranskyraj
12.03.2021
Tato hra mě vtáhla do krásného světa kouzelného lesa a jejich rozmanitých a úctyhodných postav. Velkou zásluhu na tom má i skvělá ambientní hudba. I když nejsem fanoušek takovýchto her, tak bych Oriho určitě doporučil lidem, kteří mají rádi metroidvanie a těžké skákačky, ti si můžou 10% k mému hodnocení přidat.

82%
Czechgamer.com
03.02.2021
Definitivní edice prvního dobrodružství Ori má co nabídnout i v roce 2021. Nádherné audiovizuální zpracování je stále doslova uhrančivé, ale nenechejte se zmást touto pohádkovou fasádou. Pod ní se skrývá výborná metroidvania, jež si v obtížnosti nic nezadá s žánrovými klasikami.

4,5/5
HardcoreGamer
25.03.2016
Ori and the Blind Forest was great when it first came out and it’s still great in the Definitive Edition. It has an emotionally effective story and gameplay that is worth the price of admission alone. Once finished you’ll come back to these comments to connect with someone who also understands the journey you took. Now go save Nibel in what’s sure to be a classic in the platforming genre.

8/10
XboxWeb.cz
17.03.2016
Suma sumárum ta samá hra jako dříve, jen lehce "upgradovaná" a pro nováčky bez debat jasná volba, pro rozjeté hráče na uvážení a pro pardály s dohranou hrou docela šílený krok. Nikomu se totiž nechce začínat úplně od znova kvůli pár hodinám něčeho nového. Dodávání nového obsahu se prostě takhle nedělá, a za to musíme Definitivní Edici sebrat jeden bod, který jsme udělili originálu.

88%
GameStar.de
12.03.2015