Hodnoceniher.cz

Onimusha 3

75%

Durchschnitt von 4 Test
#pc #akce #časový paradox #synek #veleúspěšná série #onimusha #řeč #legolas #epická bitva #bonusová úroveň #skutečný svět #action #ubisoft #capcom #onimusha 3 #pc

Tutorials, Cheats

Bewertungen

79%
GameStar.de
13.04.2006
Abwechslungsreiches Gekloppe mit toller Story.

70%
Bonusweb
29.03.2006
Je tu třetí díl Onimushi (pro PC) s Jeanem Renem v hlavní roli. Nobunaga si nedal pokoj a tentokrát se vrhnul na novověkou Paříž. Bojujte ve středověkém Japonsku i v ulicích Města lásky jednadvacátého století proti nezvaným příchozím.

3,5/5
Doupě
27.12.2005
Onimusha 3 patří k nejvýraznějším akčním hrám pro Playstation 2. Divoká akce plná vířících sečných i střelných zbraní spolehlivě zaměstnává všechna tlačítka a páčky na PS2 ovladači. Pokud vám činí problém si představit, jak lze něco takového převést na PC, nabízíme vám zasvěcenou recenzi od fanouška originálu.

8/10
Doupě
09.09.2004
Rádi chodíte do kina na výpravné válečné velkofilmy? Pak vám udělá radost závěrečný díl trilogie Onimusha. Co začalo jako akční horor ze středověkého Japonska, finišuje válečným konfliktem napříč pěti stoletími až do dnešní Francie. Jean Reno se poprvé představí v hlavní roli počítačové hry a rovnou je to hra s doposud nejlépe zpracovanými bojovými scénami, podpořená ohromující výpravou.