Hodnoceniher.cz

Necromunda: Hired Gun

53%

Durchschnitt von 12 Test
#necromunda: hired gun #pc #xbox #playstation #xbox-one #akce #fps #ps4 #ps5 #playstation 5 #xbox series s/x #doom #wolfenstein #focus home interactive #space hulk #hired gun #styl #design #wolfenstein ii: new colossus #nepřítel #warhammer #zbraně #zábava #doom slayer #playstation 4 #x1 #xsx #akční #xbox series x/s #necromunda #warhammer 40,000 #necromunda: hired gun #warhammer 40000 #streum on studio #ps4 pro #xbox one x #xbox series #shooter #ego-shooter #focus home interactive #streum on studio #necromunda: hired gun #fabiano uslenghi #manuel fritsch #pc

Bewertungen

4/10
IndianTV
18.07.2021
Necromunda: Hired Gun je dalším důkazem, že udělat dobrou hru z universa Warhammeru a udělat jen prachobyčejnou střílečku není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Dobrý základ, který se projeví jen v některých momentech, ale prostě nestačí.

4/10
IndianTV
18.07.2021
Necromunda: Hired Gun je dalším důkazem, že udělat dobrou hru z universa Warhammeru a udělat jen prachobyčejnou střílečku není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Dobrý základ, který se projeví jen v některých momentech, ale prostě nestačí.

7/10
Sector.sk
08.07.2021
Necromunda: Hired Gun je podareným kúskom, v ktorom si dosýta zastrieľate. Mozog môžete uložiť bezpečne na poličku, potrebný je postreh s rýchlou a presnou muškou. Vravíte, že to nie je zábavné? Možno nejde o vašu čašu krvi, no Necromunda to v sebe má. A potom zbytočne spomalí a nechá hráča zaspávať nad inventárom, pri vylepšovaní postavy a podobne. Keby sa to dialo automaticky alebo bol model vylepšovania...

3/5
GameSite.sk
29.06.2021
Necromunda: Hired Gun je indie pokus o akéhosi Dooma v univerze 40K, strieľačka so zaujímavým, kybernetickým telom, ale absolútne bez duše. Dizajn úrovní a aj NPC robí cyberpunkovému žánru česť, ale tam uznanie končí. Hlavný hrdina je nesympatický rádoby-drsniak bez identity, ktorý hru špatil zakaždým, keď otvoril ústa. Herné mechaniky sú spracované tak, že síce pôsobia zaujímavo, ale v skutočnosti...

8/10
Tiscali Games
22.06.2021
I pro neznalce světa Warhammer 40,000 je Necromunda: Hired Gun kvalitní zběsilou střílečkou, kde se budete v arénách cítit jako na tanečním parketě a s grácií a finesou pokosíte hordy nepřátel. Z drobných technických neduhů a přehuštěného začátku příběhu se rychle otřepete a stanete se obávaným žoldákem na Necromundě.

80%
Bonusweb
11.06.2021
Necromunda: Hired Gun je rychlá a zábavná akce se skvělou hudbou. Pokud máte rádi nového Dooma a vztah k Warhammeru 40k, je tu velká šance, že si užijete i tento kousek.

5/10
Komputer Świat
08.06.2021
Przeciętna strzelanka potwierdzająca tezę, iż uniwersum Warhammera 40K to jedna z najbardziej zaniedbanych gamingowych licencji ostatnich lat. To danie strawią tylko bezkrytyczni fani "czterdziechy".

4/10
XboxWeb.cz
08.06.2021
Necromunda byla mým černým koněm jara, ale hobluje zadní pozice hned od startu. Nevyladěná technická stránka a ovládání se železnou koulí při pohybu, neumožní vyniknout hratelnosti, která třebaže průměrná, dokázala by zabavit alespoň po dobu hlavní kampaně. K ničemu je parádní design úrovní a levely prorostlé mnoha přístupy, když se po nich pohybuje tlupa tupců, která nemá ponětí, proč byla stvořena....

5/10
Zing
07.06.2021
Stylový boj dokáže strhnout a svérázné prostředí zaujmout, ale bohužel hra poněkud trpí po technické stránce a ani design některých jejích herních mechanik (vylepšování zbraní, pes, vedlejší úkoly) nepůsobí úplně hotově. V praxi se tak jedná o zapomenutelnou jednohubku, která zvládne zabavit, ale také zanechat hořkou příchuť promarněné příležitosti. Pouze pro nenáročné hráče nebo oddané fanoušky předlohy.

5%
Alza
07.06.2021
Necromunda: Hired Gun bohužel nenaplnil naděje fanoušků temného fantasy světa Warhammer 40k. Místo střílečky z rozmanité a nebezpečné planety dostanete průměrný titul se spoustou chyb, nepřesným mířením, problematickým pohybem postavy a nedotaženými mechanikami. Nic nezachrání ani tolik propagovaný cyber-mastif, bohužel.

70%
GameStar.de
07.06.2021
Vereinzelte Abstürze und etliche Glitches und Bugs sorgen dafür, dass wir immer wieder unsanft aus dem Flow herausgerissen werden. Das faire Checkpoint-System verhindert aber, dass wir dabei zu viel Fortschritt verlieren, daher ziehen wir nur 2 Punkte ab.

5/10
Doupě
06.06.2021
Jako celek je hra takový horší Doom. Ačkoli má zajímavé lokace a silný lore, žádná jiná složka hry není bez větších chybiček a nedomyšleností. Nadšenci do Warhammer 40,000 by měli koupit dvakrát promyslet, ostatní udělají lépe, když začnou novou kampaň v Doomovi nebo Wolfensteinovi.