Hodnoceniher.cz

Moonlighter

79%

Durchschnitt von 7 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #akční #adventura #pixel art #roguelike #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #akce #nintendo #hlavní cíl #hratelnost #dungeon #skutečný svět #zásadní prvek #chytrý nápad #celá hratelnost #zákazníci #předmět #vybavení #hlavní zápor #dlouhý den #nové vybavení #grafické provedení #investice #speciální útok #zboží #temný dungeon #klíčový prvek #rollenspiel #action-rollenspiel #11 bit studios #digital sun games #digital sun #akční hry #dobrodruzne #fantasy #nezávislé #rpg

Bewertungen

8/10
Gaming professors
13.01.2023
Moonlighter je příjemná pixel artovka, která nabízí velice netradiční pohled na žánr RPG. Jasně, je super běhat po náhodně generovaných dungeonech nebo prodávat materiály. Hra dává i bere. Všechno se ale bohužel brzy okouká a vám zbudou jen oči pro pláč, jelikož Moonlighter stejně rychle omrzí, jako nadchne.

7/10
Doupě
27.11.2018
Hledáte-li jednoduchou oddychovku a relax po dlouhém dni, udělá vám Moonlighter radost. Hra díky jednoduchému ale chytrému nápadu slušně zabaví, dokáže však velmi rychle omrzet.

80%
Czechgamer.com
12.11.2018
Ostré meče, sladké jablká, voňavé trenírky, púzdro na fajku, lacný tabak...

5/5
GameSite.sk
15.08.2018
Moonlighter ponúka jedinečné roguelike dobrodružstvo. Darí sa mu to vďaka tomu, že nie je ani tak úplne roguelike hrou, no vypožičiava si mechaniky z rôznych žánrov a prvotriedne ich mixuje. Rýchle a neľútostné boje strieda riadenie obchodu a predávanie pokladov. Hra tak dokáže prilákať aj hráčov, ktorí sa žánru roguelike vyhýbali kvôli nekonečnému zomieraniu a takmer nulovému progresu. Zároveň to...

7/10
Tiscali Games
19.06.2018
Sympatické dobrodružství odvážného prodavače, které sice trochu trpí na občas moc přímočarou hratelnost, ale umí okouzlit atmosférou a hladce odsýpající akcí.

7/10
Game Informer
31.05.2018
You run an item shop in Moonlighter, but like most jobs, routine sets in and leaves you going through the motions.

84%
GameStar.de
28.05.2018
Hochmotiverender Dungeoncrawler mit toller Pixelgrafik, der vor allem durch seine Mischung aus Loot sammeln und Ladenmanagement überzeugt.