Hodnoceniher.cz

Mirror's Edge Catalyst

71%

Durchschnitt von 12 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #akční #adventura #ps4 #windows #akce #hlavní tahoun #složka #helikoptéra #mirror's edge #cata #řeč #kreace #bezpečnostní složka #gabriela #edge #mirror #střecha #třetí generace #nový rozměr #fps #dice #ea access #mirrors edge catalyst #video #xbo #ea #action #electronic arts #digital illusions #xbox one

Tutorials, Cheats

Bewertungen

74%
GamePark
10.10.2016
Mirror’s Edge: Catalyst je již druhým dílem herní série Mirror’s Edge. První díl vyšel již v roce 2008 pro Windows, PlayStaiton 3, Xbox 360, později také na iOS a Windows Phone. Odnesl si přitom celosvětově dost příznivé hodnocení (více zde). Není tedy divu, že se vývojářské studio EA DICE s vydavatelem Electronic Arts rozhodli spustit vývoj pokračování. I tentokrát si hru vzalo na starosti stejné...

7,7/10
Centrum Her
24.06.2016
Čo mi najviac chýbalo v hre bol soundtrack. Možno aj vďaka nemu by som mal z príbehu oveľa lepší pocit, každopádne priaznivcom parkouru jednoznačne doporučenie.

3/5
Hrej.cz
20.06.2016
Zazáří i zklame. Nový Mirror’s Edge vyvolává smíšené pocity, tápe, a ani v jednu chvíli si nedokáže jít tvrdě za svým. Catalystu chybí drive, hloubka, a chybí mu vlastně cokoliv, díky čemu by se o něm za několik měsíců mluvilo. Několik scén vám ale v paměti utkví.

80%
Bonusweb
18.06.2016
Parkour už dnes nepůsobí tak neokoukaně jako před osmi lety, zato AAA hra, v níž nejde jen o hromadné zabíjení, je pořád výjimkou.

70%
Czechgamer.com
16.06.2016
City of Glass vám přináší možnost si užít pořádné parkurové akce s několika inovativními prvky, ale bohužel i spoustu nedodělků a průměrnou grafiku.

3,5/5
Doupě
16.06.2016
Mirror's Edge Catalyst by se dal označit za příjemný. Pokračování, které neurazí, ale ani nenadchne. Pobíhání po střechách a rvačky s hlídači vás zabaví a několik hodin se určitě budete skvěle bavit. Po splnění několika výzev a dojetí příběhu ale zjistíte, že už tu není moc co dělat. 

7/10
XboxWeb.cz
11.06.2016
Mirror’s Edge Catalyst určitě není špatnou hrou, ale je otázka, do jaké skupiny patříte. Pro fanoušky prvního dílu je Catalyst jasnou volbou a dostane se jim přesně to, co nejspíš od další hry očekávali. Nováčkům doporučuji v rámci služby EA Access vyzkoušet trial verzi a uvidíte sami, jak moc vám dobrodružství Faith sedne. Já se moc bavil, hru jsem si pěkně užil a nebýt problému technického a grafického...

80%
GameStar.de
09.06.2016
Spielerisch gelungener Parkour-Reboot, der bei Story und Umfang kräftig zulegt, seine Neuerungen aber zu aufgesetzt integriert.

7/10
Tiscali Games
08.06.2016
Stejně jako u jedničky se ani v Mirror’s Edge Catalyst nepodařilo DICE naplnit potenciál konceptu a herního světa. Všechny novinky jsou sice příjemné, ale nijak zásadní a skvělý pocit z běhu a stylizace sráží chvílemi frustrující souboje a technické problémy.

3,5/5
HardcoreGamer
06.06.2016
For hardcore Mirror’s Edge fans, Catalyst is a wonderful love letter from DICE that rewards the passion of this relatively small group. It’s still shocking to live in a world where Mirror’s Edge Catalyst actually exists, considering that the original release, as unique as it was, saw both an underwhelming critical and commercial performance. Bringing this franchise to an open-world could have gone...

6,5/10
Game Informer
06.06.2016
A sterile open world and excessive backtracking drain Catalyst of the fun found in the original.

Eurogamer.cz
06.06.2016
Restart nepříliš dokonalé hry od DICE napravuje pár starších problémů, ale sám o sobě přináší pár nových. Bez medaile.