Hodnoceniher.cz

Men of War: Assault Squad

75%

Durchschnitt von 12 Test
#pc #strategie realtime #strategie #multiplayer #kooperace #realtime #vojenská #windows #god of war 2018 #decima #svět #řeč #this war #světová #squad #hnízdo #velká británie #echtzeit-strategie #morphicon #best way #men of war: assault squad #patrick lück #pc #strategie

Tutorials, Cheats

Bewertungen

7/10
hry.Sme.sk
08.09.2011
Problémom Men of War: Assault Squad je to, že tu všetko raz bolo. Ak ste však doteraz nenazreli pod pokrievku tejto skvelej strategickej série, máte k tomu najlepšiu príležitosť. Absenciu príbehu či kvalitného rozprávania musíte oželieť, tu ide primárne o samotnú taktiku a boje na mape. Tých si užijete dostatok, nie sú z tých najjednoduchších, no zabaviť dokážu a radi si strihnete cez víkend nejakú...

7/10
Sector.sk
14.06.2011
Men of War: Assault Squad ponúka najtvrdším stratégom ďalšie dramatické boje druhej svetovej vojny. Ťažko vydobyté víťazstvá v kampaniach za všetky primárne veľmoci sú drsnou prípravou na potýčky s inými hráčmi. Assault Squad síce v zásade neprináša nič, čo by sme nevideli u jeho predchodcov, ale realistické podmienky v boji spojené so značnou obtiažnosťou a multiplayerom odobrujeme.

80%
GameSite.sk
20.05.2011
Hra je to kvalitná ako oba predošlé diely (a to ešte nepočítam Soldiers: Heroes of WWII alebo Faces of War). Pre tých, ktorí majú radi akciu z druhej svetovej vojny, trocha viacej reality a multiplayer, tak pre tých je Assault Squad asi najlepšia voľba.

8/10
Doupě
25.04.2011
I tak jde ale o malé vady na kráse a Men of War: Assault Squad mohu s klidem doporučit každému milovníkovi taktických strategií. Hra nabízí spoustu zábavy jak v singleplayeru, tak hlavně v multiplayeru, na který se více zaměřuje.

4/5
Doupě
24.04.2011
Druhou věcí, kterou musím Assault Squad vytknout, je pokulhávající technické zpracování. Engine už má své nejlepší roky za sebou a zarazí nepochopitelné výkyvy framerate, kdy se ze 40 snímků za vteřinu rázem dostanete na 10 a vůbec netušíte proč.  I tak jde ale o malé vady na kráse a Men of War: Assault Squad mohu s klidem doporučit každému milovníkovi taktických strategií. Hra nabízí spoustu zábavy...

7/10
Hrej.cz
07.04.2011
Celkově kvalitní akce, která ale není bez chyb a ani pro každého. Assault Squad je záležitostí čistě pro fanoušky původní hry, kteří se smíří s drobnými chybami.

4/5
Hrej.cz
07.04.2011
Celkově kvalitní akce, která ale není bez chyb a ani pro každého. Assault Squad je záležitostí čistě pro fanoušky původní hry, kteří se smíří s drobnými chybami.

6,5/10
GamesWEB.sk
01.04.2011
Záverečné hodnotenie je veľmi pozitívne, ide o výbornú multiplayerovú stratégiu, ktorá ponúka možnosť zahrať si kooperatívne a aj proti sebe. No nemôžem sa ubrániť pocitu, že takýto prepracovaný multiplayer mal byť do hry zapracovaný omnoho skôr a nie až v podobe standalone datadisku. Hru trošku zráža aj fakt, že prakticky vôbec nie je stavaná pre nováčikov, ktorý sa v množstve ovládacích prvkov hry...

85%
Herní web
28.03.2011
Men of War: Assault Squad - tato výtečná strategie z druhé světové války se od těch jiných liší především značným důrazem na velení vojskům a mikromanagement vojenských jednotek. Hra, ačkoliv se jedná jen o expanzi staršího titulu, nabízí slušnou nadílku obsahu jak pro osamocené hráče, tak i pro online pařany.

8/10
Tiscali Games
16.03.2011
Men of War: Assault Squad je přeborník v mutiplayerovém strategickém válčení. Máte-li tuhle disciplínu v oblibě stejně jako období druhé světové války, jděte do toho. A to i přesto, že jste třeba neměli dobrý pocit z předchozích dílů v sérii. Tenhle je trochu jiný, multiplayerový, hezčí a svižnější, jen nepříliš vstřícný k nováčkům.

7/10
Eurogamer.cz
10.03.2011
Druhé rozšíření respektované RTS cílí výhradně na multiplayer, v němž nabízí hodně solidní vyžití i rozmanitý obsah herních režimů a map pro kooperaci i boje proti sobě.

70%
GameStar.de
03.03.2011
Für Einzelspieler nur mäßig befriedigend, als realistisches Koop-Strategiespiel konkurrenzlos gut.