Hodnoceniher.cz

Mafia 2: Definitive Edition

71%

Durchschnitt von 13 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #mafia (série) #akční #otevřený svět #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #x1 #mafia 2: definitive edition #xbox live #2k #2k czech #hangar 13 #mafia 2 #mafia ii definitive edition #action #action-adventure #2k games / sports

Bewertungen

3/5
GameSite.sk
03.06.2020
Mafia 2 je skvelá hra, len remaster sa nepodaril. Všetko, čo je dobré kazí zlý technický stav, kvôli ktorému som neraz prišiel o život a musel misiu opakovať. Zábava to je parádna a po čase si možno aj zvyknete, no príde situácia, ktorá vám hru znechutí a to je škoda.

65%
Czechgamer.com
29.05.2020
Návrat, který se rozhodně nekoná ve velkém stylu. Na nostalgickou notu vám však zabrnká spolehlivě.

3/5
Hrej.cz
26.05.2020
Na PC příjemná exkurze do dob minulých, na Xboxu chybami prolezlá rychlokvaška. S pořízením raději ještě počkejte.

73%
Alza
25.05.2020
Mafia II si i po deseti letech rozhodně zaslouží pozornost hráčské komunity. Kvůli technickým problémům, které přinesl remaster, a linearity však za současnými tituly může zaostávat.

8/10
Respawnpoint
24.05.2020
Mafia II Definitive Edition nám ve vylepšeném vizuálním kabátku opět přináší jeden ze skvělých herních zážitků z českých luhů a hájů. Hra je zpět a to se všemi svými přednostmi, ale i se všemi svými slabinami. Je opravdu škoda, že vývojáři si s remasterem nedali větší práci. I přesto všechno jde ale stále o titul, který vás pohltí a nepustí.

7/10
Doupě
24.05.2020
Definitivní edice Mafie 2 není žádným překvapením, ale rozhodně ani zklamáním. Nabízí to, co vývojáři slibovali. Kompletní edici hry zahrnující veškerá příběhová a obsahová rozšíření a mírná grafická vylepšení, která sice při detailnějším zkoumání určitě zaregistrujeme, na pocitu stáří titulu nic neuberou. Výsledné pocity jsou tak trochu prázdné a veškerá naše pozornost směřuje k remaku prvního dílu,...

7/10
XboxWeb.cz
24.05.2020
Druhá Mafie v definitivní edici vypadá opravdu lépe, ale není to takový skok, jaký bychom čekali. Bohužel se převod do detailnějšího kabátku neobešel bez zatažení nových chyb do hry, a to si nezasloužila. Místy divné animace, pády FPS a problémy se zvukem z ní tak dělají poměrně zbytečnou záležitost, kterou si užijí jenom ti, kteří nemají a nemohou již sehnat verzi z Xbox 360 nebo se se sérií zatím...

7/10
GamePark
23.05.2020
Recenzování remasteru je vždy obtížné. V ideálním případě redaktor hrál již původní hru, nejlépe před vydáním hezčího bratříčka. Poté není co řešit a psaní recenze se stane vlastně takovým srovnáním obou dílů. Existuje  ale i případ, kdy recenzent původní hru nehrál, tím pádem tak trochu vaří z vody. Díky bohu, já patřím do té první skupiny a tak jsem mohl poměrně čerstvé vzpomínky na původní Mafii...

8/10
Centrum Her
22.05.2020
Mafiu 2 si musíte zahrať a teraz je ten najlepší čas. Definitive Edition v jednom balíčku prináša pôvodný zážitok s drobnými vylepšeniami.

7,5/10
Sector.sk
19.05.2020
Ak budete chcieť viac príbehu, Joe vám ho ponúkne v ďalšej expanzii a zmixuje príbehové misie z kampane a arkádovú hrateľnosť Jimmyho expanzii. Ponúkne niekoľko veľkých príbehových misii a sériu vedľajších doplnkových. Príbeh bude postavený do obdobia, ktoré chýba v kampani a ukáže vám život a prístup Joea k misiám. Zároveň mierne upraví niektoré lokality v meste.

8/10
Zing
19.05.2020
Po deseti letech se druhý díl české herní klasiky vrací v remasterované podobě a s kolekcí obsahující všechna tři vydaná DLC. Pokud vás druhá Mafie ve své době minula, ale svět mafiánských rodin v Americe 40. a 50. let je vaše parketa, nebojte se po Mafia II: Definitive Edition sáhnout. Není nejdelší, není bez chyb, ale stále má co říci.

73%
GameStar.de
19.05.2020
Abwertung wegen Grafik-Bugs: Die Bugs treten zwar nur gelegentlich auf, stören in einem so atmosphärischen Action-Adventure aber besonders und in einem Remaster noch mal mehr.

7/10
Tiscali Games
19.05.2020
O něco málo hezčí Mafia II se všemi svými klady i zápory. Zestárla vcelku dobře a kdo ji nehrál, má nyní možnost tak učinit pohodlně i na moderních systémech. A kdo už ji vlastní, dostane remaster zadarmo. Jinou přidanou hodnotu hledat nemusíte, žádná tu totiž není, ale pořád lepší přístup, než staré klasice necitlivými úpravami zakroutit krkem.