Hodnoceniher.cz

LEGO Indiana Jones

78%

Durchschnitt von 5 Test
#windows #wii #ps3 #ps2 #x360 #psp #ds #pc #arkády #konzole #lego #traveller's tales #jones #koš #indiana jones #indiana #action #action-adventure #lucasarts entertainment #lego indiana jones #daniel matschijewsky #pc #lego indiana jones: the original adventures

Bewertungen

4/5
Doupě
12.06.2008
Ale nemějte strach, že jednotlivé úrovně budete muset kvůli smrti několikrát opakovat. Smrtka si i v tomto díle Lego odjela na dovolenou a limitování tak jste pouze několika srdíčky, po jejichž ztrátě vám hra odečte určitý počet nasbíraných penízků, chcete-li bodů.  

4/5
Hrej.cz
12.06.2008
Hra podle klasické filmové trilogie, která nadchne děti a pobaví se u ní celá rodina. Kolik počítačových her může TOHLE říci?

GamePark
10.06.2008
Vzkříšení slavného Indiana Jonese budilo mnoho let rozpaky. Spielberg s Lucasem veřejnost stále napínali, zda se do čtyřky skutečně pustí a zda opráší šedesátiletého Harrisona Forda a znovu ho uvedou do výsostně akční role. Nakonec to všechno skutečně potvrdili a vrhli se do dlouhých příprav. Výsledkem je překvapivě solidní snímek, který pobaví nové diváky a nezarmoutí věrné fandy, čehož výsledkem...

7/10
Tiscali Games
09.06.2008
Souboje už sice nejsou tak zábavné jako v LEGO Star Wars, ale řešení puzzlů a „plošinovková“ akce, které tu dostávají více prostoru, dokážou ztrátu nahradit. Největším průšvihem hry tak zůstává, že se nezbavila problémů s kamerou, jež umí pěkně zkomplikovat situaci. Ještě, že mají panáčci nevyčerpatelné zásoby životů.

82%
GameStar.de
04.06.2008
Witzige und liebevoll gemachte Lizenz-Hüpferei.