Hodnoceniher.cz

Kona

72%

Durchschnitt von 5 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #survival #adventura #windows #mac #adventure #parabole #dobrodruzne #simulator #steam

Tutorials, Cheats

Bewertungen

6,5/10
Gaming professors
09.08.2021
Kona je vkusný chodicí simulátor, který se snaží kombinovat survival prvky s detektivní point and click hratelností. Vzhledem k tomu, že se hra odehrává prakticky během jednoho dne a jedné noci, vám však budou určité prvky v některých chvílích připadat spíše svazující. Po stránce hratelnosti ale jedná o velmi příjemné dílo s možnostmi řešit hádanky. Poslední část hry, která měla opravdu náboj a atmosféru,...

4/5
Hrej.cz
18.05.2017
Slibný start napínavého epizodického vyprávění se neobešel bez chyb, jako vstup do tajemného příběhu však funguje takřka na výbornou.

6/10
Tiscali Games
20.04.2017
Detektivní adventura se spoustou papírově zajímavých herních prvků, které ale nejsou dodělané, popřípadě smysluplně využité. Výsledkem je solidní hra se zajímavou atmosférou, které by prospělo, kdyby s ní tvůrci strávili více času. Dojem snad napraví plánované další hry - části.

80%
Bonusweb
16.04.2017
Soukromý detektiv Carl Faubert přijíždí do bezútěšného severního Quebecku, aby řešil případ, na který do smrti nezapomene. A vy, pokud máte rádi netradiční adventury, nejspíše také ne.

77%
GameStar.de
21.03.2017
Kona bietet einen gelungenen Mix aus Survival-, Mystery- sowie Krimi-Elementen und macht Lust auf die nächsten Serien-Teile.