Hodnoceniher.cz

Iron Harvest

74%

Durchschnitt von 14 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps4 #x1 #iron harvest #king art games #deep silver #strategie #válečná #realtime #king art #ps4 pro #xbox one x #iron harvest 1920+ #black mirror #iron harvest 1920+ #thq nordic #vojna #star wars #francie #polsko #anglie #válka #company of heroes #tesla #jednotka #herní svět #armáda #the dwarves #rasputin #hratelnost #první světová válka #mikuláš #echtzeit-strategie

Bewertungen

Eurogamer.cz
08.07.2021
Dobré rozšíření přinášející nový hratelný národ, novou kampaň a letecké jednotky. Hodnocení sráží přemrštěná cena.

8/10
IndianTV
19.10.2020
Svět Iron Harvestu vás nadchne svým skvělým a detailním zpracováním. Jak příběh, tak audiovizuální vás budou bavit a na tom hra rozhodně stojí. Kde ovšem trochu pokulhává, tak je občasný problém umělé inteligence a systém krytí. Pokud ale hledáte na dnešním trhu dobře zpracovanou strategii, tak Iron Harvest vás rozhodně nezklame.

5/5
GameSite.sk
05.10.2020
Iron Harvest je zjavením v stojatých RTS vodách a každý, kto miluje taktické hry tohto formátu, by ho nemal vynechať.

3/5
Cooldown
27.09.2020
Iron Harvest by chtěl být novodobým Company of Heroes. Nahrává mu téma alternativní minulosti, slušná příběhová kampaň i adaptované prvky jedné z nejlepších RTS moderní doby. Škoda, že celkový dojem kazí mizerná AI jednotek, systém krytí či omezený výběr a pestrost map. Třeba tyto mouchy vychytá nějaké budoucí pokračování, pro tuto chvíli zůstává strategická koruna na hlavě jiné hry.

6/10
Doupě
16.09.2020
Originální nápad používající neoriginální prvky. To je ve zkratce Iron Harvest, nicméně vůbec to nevadí, protože hratelnost je provedena skvěle. Jen bohužel trpí mnoha nedotaženostmi a technickými problémy. Snad to vývojáři někdy zkusí znovu.

90%
Czechgamer.com
14.09.2020
Iron Harvest je růže v trní RTS poslední doby a každý milovník taktických her by tuto hru rozhodně neměl přehlédnout

7/10
Sector.sk
14.09.2020
A keď je reč o nedostatkoch, určite treba spomenúť výrazné poklesy fps na bojisku. Snímkovanie sa neraz drasticky zníži a kolíše tak, že hra seká a poriadne spomalí, hoci na bojisku ani nemusí byť pretlak jednotiek. A párkrát mi hra aj spadla. Inak ale grafika nevyzerá zle. I keď skôr pri pohľade z výšky a dobre vyzerajú explózie a efekty výbuchov. Po priblížení a v predelových scénach už je vizuálna...

3/5
Hrej.cz
11.09.2020
Z hlediska hratelnosti skvělý strategický počin, tvůrcům musím zatleskat. Jen obrovská škoda technických, grafických a obsahových nedostatků. Snad tvůrci do budoucna Iron Harvest vybrousí do krásy.

7/10
Tiscali Games
10.09.2020
Iron Harvestu se bohužel nedaří replikovat vynikající bojový systém své největší inspirace, Company of Heroes. Ale z velkolepého porcování úžasně bláznivých mechů budou mít kovaní stratégové radost i tak. 

6/10
Vortex
10.09.2020
Iron Harvest je hra s obrovským potenciálem. Věci, které vývojáři z King Art Games okoukali u Company of Heroes, fungují poměrně dobře, hra má poutavý příběh, zajímavé hrdiny i plastický design map, včetně zničitelného prostředí. Bohužel ale doplácí na tuctovou a ne vždy bezchybnou hratelnost, zatíženou zejména problémy s umělou inteligencí. Nelíbí se nám také absence slíbených prvků v rámci kampaně...

85%
Bonusweb
08.09.2020
V posledních letech existují žánry, které takříkajíc opanovaly videoherní scénu. Zatímco stříleček se zaměřením na multiplayer (battle royale) je jako housek v pekárně, stejně jako náročných RPG, kde vás každá chyba může zabít, jiné žánry citelně skomírají. Jedním z nich jsou i realtimové strategie pro jednoho hráče.

69%
Alza
05.09.2020
Nový výtvor KING Art je tuhou strategií, která se od konkurence liší primárně velkým důrazem na taktiku. Jestliže patříte mezi fanoušky Company of Heroes, akceptujete středně závažné nedostatky a chcete obstojnou RTS s mechy, nemusíte dlouho váhat. Pokud však toužíte po něčem s vyšší znovuhratelností, počkejte si raději na slevu, nebo se poohlédněte jinde.

8/10
Zing
01.09.2020
Iron Harvest je bezpochyby jednou z nejlepších RTS posledních let. Nabízí chytlavý a kvalitně napsaný příběh, povedenou hratelnost a to vše je podtrženo skvělým zasazením a audiovizuálním zpracováním. Je ale škoda, že hra nepřináší žánru nic nového a gameplay se drží již existujících titulů.

84%
GameStar.de
31.08.2020
Endlich mal wieder ein RTS mit starker Kampagne und spannender Story! Ein Fest für Solostrategen, im Multiplayer fehlt aber die Spieltiefe.