Hodnoceniher.cz

Iron Danger

67%

Durchschnitt von 7 Test
#pc #rpg #izometrické #indie hra #časová osa #windows #mac #linux #daedalic entertainment #nepřítel #mapa #hrátky #ručička #postava #past #interakce #příkaz #škoda #strategie #rundenstrategie #action squad studios

Bewertungen

80%
Bonusweb
06.04.2020
Čas je relativní, občas i smrt. Hlavní hrdinka Kipuna v novém taktickém RPG Iron Danger by mohla vyprávět. Hra totiž láká na svěží a originálně pojaté tahové souboje, v nichž manipulujete s časem.

4/10
Doupě
30.03.2020
Snaha je zde vidět, originální nápad také. To však nestačí. Iron Danger je řemeslně nezvládnutá hra, jejíž samotné hraní mě spíš rozčilovalo. A to by se stávat nemělo.

7/10
Tiscali Games
26.03.2020
Iron Danger nabízí unikátní bojový systém, který si prostě musíte vyzkoušet, abyste pochopili, jak je skvělý. Mdlý příběh, nepřehledné situace a časté bugy už tak skvělé nejsou.

7,5/10
Sector.sk
25.03.2020
Okrem manipulácie s časovými líniami vám pomôže aj fyzika, využívanie doplnkových predmetov a objektov v okolí. Takže napríklad dokážete zasiahnuť strom, ktorý spadne a niekoho zavalí alebo zahradí cestu. Alebo vystrelíte ohnivú guľu do výbušného suda, či na rozliaty olej, ktorý sa zapáli a zraňuje svojimi plameňmi. Inokedy potiahnete reťaz a na určenom mieste na správne navedený cieľ spadne závažie....

7/10
IndianTV
23.03.2020
Iron Danger je skutečně zajímavá hra. Možnost posouvat čas a v boji takticky uvažovat je skutečně dobře zpracovaná. Místy se hra trochu krkolomně ovládá, ale nic, co by se nedalo přežít. Nejvíce mi vadilo zpracování příběhu, kdy dlouhé a nucené dialogy jsou spíše otravné. Se vším všudy se ale jedná o dobře zpracovanou hru.

60%
Alza
23.03.2020
Iron Danger je obstojné RPG, které kvůli nedopečení některých herních mechanizmů není úplně cíleno na větší hráčskou obec. Fakticky je to kousek zaměřený na staromilce a zkušené veterány. Vyhnout by se mu naopak měli jedinci očekávající konkurenci pro Baldur's Gate 3. Za sebe věnování pozornosti Iron Danger doporučuji jen po pečlivém uvážení.

75%
GameStar.de
23.03.2020
Sehr kampfbetontes Rollenspiel. In den rundenbasierten Fantasy-Gefechten könnt ihr die Zeit manipulieren – ideal für geduldige Tüftler.