Hodnoceniher.cz

Hunt: Showdown

75%

Durchschnitt von 10 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps4 #hunt: showdown #akční #fps #xbox #xbox live #crytek #deep silver #shooter #multiplayer-shooter #crytek gmbh #hunt: showdown; #crytek

Tutorials, Cheats

Bewertungen

6/10
Sector.sk
27.04.2020
Hunt: Showdown má obrovský potenciál, pretože ponúka inú formu strieľania proti živým hráčom. Atmosféra by sa mnohokrát dala krájať, krajina má svoje čaro, drsné herné prvky nútia hrať iným štýlom. A potom je to všetko zbúrané akoby mávnutím čarovného prútika technickým spracovaním, dlhým nahrávaním a malou porciou obsahu, ktorá by bola fajn v predbežnom prístupe, no v plnej hre by som čakal viac....

3/5
Hrej.cz
21.04.2020
Neváhal bych ani minutu a vedle verdiktu by kvůli technickému stavu svítilo 2/5. Jenže pak jsem v Huntu trávil víc času, a víc... a víc... a ta hra je prostě pořád po čertech dobrá.

8/10
IndianTV
20.04.2020
Originální multiplayerová akce, která je místo soubojů mezi hráči zaměřena na boj s prostředím. Audiovizuální skvost poháněný nejnovějším CryEnginem, který je zasazený do dob kovbojů, zbraní a lovců odměn. A to celé oblečené v pořádně hororovém kabátku.

8/10
XboxWeb.cz
09.03.2020
Hunt: Showdown je určitě velice zajímavý originální počin s moc hezkou grafikou. Hlavně při hře s přáteli funguje opravdu na jedničku. Díky úžasné atmosféře a intenzivním bojům si jej určitě oblíbí kdejaký nadšenec do multiplayerových stříleček či her battle royale. I když má hra nějaké ty nedostatky, a doufám, že do budoucna přibyde i nějaký ten obsah, tak bych hru určitě doporučil.

4/5
GameSite.sk
07.03.2020
Hunt: Showdown si na poli FPS hier svoje uplatnenie určite nájde, ale neodporúčam ho ľuďom, ktorým sa páči svojím dobovým zasadením. Ide o veľmi hardcore zážitok, ktorý môže prerastať až do frustrácie. Ak ste hráčom, ktorý má rád výzvy a rád strieľa do druhých hráčov, Hunt je presne pre vás. Avšak pištoľníci vyhľadávajúci v hrách relax by túto hru mali obísť úctivým oblúkom. Hra má veľký potenciál,...

8/10
Respawnpoint
03.03.2020
Hunt Showdown sice není perfektní hrou, ale to co dělá, dělá zatraceně dobře. Hratelnost je silně návyková, audiovizuální zpracování je dechberoucí a atmosféra každého lovu by se dala krájet. Škoda jen zatím stále menší variability, absence nějaké, byť i kratší, příběhové kampaně a těch prokletých mikrotransakcí. Crytek má naštěstí jasno v tom, že v rozšiřování hry zdaleka neskončili.

8/10
Zing
02.03.2020
Tato PvP multiplayerovka s velkou porcí PvE prvků těží především ze svého nevšedního zasazení, skvělé atmosféry, zábavné hratelnosti a povedeného audiovizuálu. Jakmile autoři do hry vloží další mapy, monstra či herní režimy, bude se jednat o téměř perfektní záležitost, kterou by si neměl ujít žádný z fanoušků her podobného ražení.

4/5
Hrej.cz
03.09.2019
Pokud máte rádi střílečky a chcete zažít něco úplně jiného, Hunt: Showdown vám to dovolí. Nabídne hutnou atmosféru, zajímavý gun-handling a spousta adrenalinu. To vše si ale užijete spíše s kamarádem, než sami.

6/10
Komputer Świat
03.09.2019
Hunt: Showdown ocieka klimatem, ale to za mało, by przyciągnąć do siebie na dłużej. Zamiast skórek w mikropłatnościach potrzeba więcej zawartości.

89%
GameStar.de
27.08.2019
Hunt: Showdown ist ein großartiger Multiplayer-Shooter, der seine wahre Klasse aber erst nach etlichen Stunden grimmiger Hingabe entfaltet.