Hodnoceniher.cz

Heroes of the Storm

84%

Durchschnitt von 6 Test
#pc #macos #online #moba #windows #mac #smite #největší množství #výjimka #hero #jednoduchý systém #kvalitní hráč #ovce #původní stav #kvalitní hra #heroes of the storm #blizzard #before the storm #patróna #normální okolnost #patrón #strife #heal #the balanc #omezený počet #bitka #hráčská základna #kompetitivní mód #pár hráčů #dobrý tah #kostka #týmový boj #the lost vikings #nepřátelský tým #strategie #echtzeit-taktik #activision blizzard #blizzard entertainment #blizzard #moba #pc #activision blizzard #blizzard entertainment

Tutorials, Cheats

Bewertungen

8/10
Komputer Świat
18.12.2018
Heroes of the Storm to specyficzna produkcja. Hardkorowcy od razu zauważą celowe wręcz "upośledzenie" rozgrywki na wielu frontach, ale pewnie też docenią, że ktoś w końcu wyciągnął rękę do nowych graczy. Poza tym nawet najbardziej zakręceni na punkcie MOBA mogą wyciągnąć z gry w HoTS wiele cennych lekcji i docenić dynamikę rozgrywki już od pierwszych minut gry. W końcu żadna gra się tutaj nie "ciągnie",...

3,5/5
Doupě
24.07.2015
Avšak inovací, které hra přináší, je relativně hodně a herní mechaniky v základu fungují více než dobře. To, že hra má takovou komunitu, jakou má, není primárně způsobeno její vinou, ale spíše způsobem monetizace., která je u MOBA her relativně standardní. Pro fandy Blizzardu povinnost, pro ostatní vítaná možnost.

9/10
Tiscali Games
25.06.2015
Jednodušší, přístupnější a rychlejší MOBA, kterou pro změnu někdo skutečně nadesignoval a nepřeklopil jen 13 let starý fanouškovský mod. Heroes of the Storm není pro všechny, ale bude vyhovovat hráčům, kterým přijde žánr příliš komplexní, náročný a nepřístupný. Blizzardu se totiž podařilo vytvořit téměř přesný opak.

90%
Bonusweb
13.06.2015
Řadu titulů ve stylu Defense of the Ancients po krátkém období provozu zrušili. Z posledních měsíců tanou na mysl například Dawngate či Infinite Crisis.

9,3/10
Game Informer
04.06.2015
Heroes of the Storm succeeds like so many other Blizzard titles by taking what makes a genre great and distilling things down to the fun.

84%
GameStar.de
03.06.2015
HotS bricht gekonnt mit Genre-Traditionen und wird dadurch leichter zu lernen, bleibt aber schwer zu meistern – das ideale Einstiegs-MOBA.