Hodnoceniher.cz

Firewatch

79%

Durchschnitt von 9 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #indie #adventura #ps4 #windows #mac #switch #přední vývojář #atmosferický zážitek #řeč #druh #fire #plot #campo santo #malé studio #osud #výborný nápad #atmosférický zážitek #panic #adventure #indie #campo santo #pc #ps4 #xbox one

Tutorials, Cheats

Bewertungen

8/10
Komputer Świat
18.12.2018
Można więc powiedzieć, że na Firewatch składają się rozmowy, eksploracja i odkrywanie kolejnych kart scenariusza. Czyli wszystko to, co w grach cenię najbardziej. Dlatego z czystym sercem każdemu polecę tę pozycję - to cholernie wciągająca gra, z którą spędzicie bardzo przyjemne kilka godzin. Jeśli przymknie się oko na lekkie naciągnięcia fabuły.

7/10
Tiscali Games
14.02.2016
Výlet do úžasně stylizované přírody divokého Wyomingu roztočí vaši fantazii na plné obrátky. Skvěle vybudovaný příběh se ale, bohužel, nedočká uspokojivého zakončení. Díky parádním dialogům, překrásným výhledům a vtahující atmosféře si však Firewatch vaši pozornost rozhodně zaslouží.

85%
GamePark
14.02.2016
Je to pár minut, co jsem právě dohrál Firewatch, jehož jedinečný koncept se jen obtížně dá k něčemu současnému přirovnat. Hned od prvních okamžiků ve hře jsem si užíval zdejšího klidu a pohody, která člověku umožní oddechnout si od neustálého přemýšlení, plánování a vyžadování neustále pozornosti. Titul vytvořili zatím spíše nezkušení chlapci ze Campo Santo, kteří jsou ale nečekaně tvořiví. Možná si...

4/5
Doupě
12.02.2016
Co říci závěrem? Indie hry prostě táhnou a Firewatch je dalším výborným nápadem, který se podařilo realizovat takřka dokonale. Má rozhodně své mouchy, je to ale krátký a neuvěřitelně atmosférický zážitek, který nemůžete obejít stranou. Ať už jste fanoušky adventur či nikoliv. 

70%
Bonusweb
09.02.2016
Hra Firewatch, na níž pracovali dva z tvůrců úspěšné herní adaptace komiksu The Walking Dead, patří k nejočekávanějším nezávislým titulům letošního roku. Zaujme především neotřelým příběhem, na Playstation 4 se však potýká s problematickou optimalizací.

4/5
Hrej.cz
08.02.2016
Odvážně designovaná hra, která vyniká intenzivní atmosférou, tísnivou izolací a prostředím, které je stejně půvabné jako znepokojivé. Drží vás celou dobu ve střehu, nutí vás o všem pochybovat a nenudí hráče vatou, která má jen vyplnit hluchá místa. Cesta ale bohužel předčila samotný cíl.

7,8/10
Game Informer
08.02.2016
Campo Santo delivers great dialog, but Firewatch's ending extinguishes its intriguing embers.

82%
GameStar.de
08.02.2016
Firewatch lässt uns eine faszinierende Welt erkunden, bietet aber kaum spielerische Herausforderung.

4,5/5
HardcoreGamer
08.02.2016
Firewatch is one of those games that you need to take a step back and think about after it’s over. This tense four-hour adventure might lead you to believe it’s going places it never goes, and while some might wish for a grander tale loaded with conspiracy, what’s actually there stands on its own as wonderful. A touching human story sprinkled with player agency, Firewatch succeeds in causing players...