Hodnoceniher.cz

Dreamfall Chapters

77%

Durchschnitt von 4 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #adventura #windows #adventure #point & click #funcom #red thread games #xbox series x/s #dreamfall #dreamfall chapters #emoce #příběh #xbox

Tutorials, Cheats

Bewertungen

9/10
XboxWeb.cz
11.07.2022
Pakliže je váš vztah k adventurám alespoň trochu pozitivní, budete si Dreamfall Chapters užívat plnými doušky. Pro plné ponoření do světa Arcadie a Starku je dobré mít alespoň základní znalosti děje předchozích dílů, přesto si příběh dokážete užit i bez jejich dohrání. Dreamfall Chapters podle mého názoru dokáže přitáhnout i dnešního hráče, který vyhledává propracované a uvěřitelné světy.

7/10
Tiscali Games
25.07.2016
Zdařilá adventura nabízející uspokojivý konec ságy. Mezi její přednosti se řadí výtečná atmosféra a scénář, fantastický dabing a zajímavý příběh. Jen škoda necitlivě nastaveného tempa první poloviny hry, přemíry zbytečného běhání a nepříliš nápaditých hádanek. I přesto ale pozitiva výrazně převažují a hru lze příznivcům adventur jen doporučit.

70%
Czechgamer.com
08.07.2015
Dreamfall Chapters – Book Three: Realms pokračuje v nastolenom trende, aj keď ani tentokrát sa nevyhýba zaváhaniam. V porovnaní s druhou epizódou stráca, ale nie zásadne. A pokiaľ ste fanúšik, tak vám to bude aj tak jedno. Tak na čo ešte čakáte? Prestaňte čítať túto recenziu a pustite sa do hrania.

77%
GameStar.de
25.10.2014
Stimmiger, wenn auch kurzer und technisch zwiegespaltener, Auftakt einer hoffentlich großartigen Story.