Hodnoceniher.cz

Dragon's Dogma: Dark Arisen

72%

Durchschnitt von 11 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #xbox 360 #playstation 3 #akční #fantasy #rpg #adventura #konverze #windows #standalone datadisk #ps4 #ps3 #x360 #ps4 pro #dark #dragon's dogma #aris #yakuza: like a dragon #os bit #mediální masáž #dragon #desítky minut #dragon's dogma: dark arisen #neustálý problém #gigantický had #není pochyb #oživování #útočení #dobré rpg #kapsa #první souboj #dopravní prostředek #havěť #omezený počet #nudný příběh #poslední měsíc #řeč #capcom #rollenspiel #action-rollenspiel #xbox one #switch

Tutorials, Cheats

Bewertungen

75%
Czechgamer.com
20.02.2016
Dragon´s Dogma: Dark Arisen je kvalitná zábava pre RPG fanúšikov s náročnými ale zábavnými súbojmi a inovatívnym systémom spoločníkov. Nič viac, nič menej..

3,5/5
Doupě
09.02.2016
Dragon's Dogma: Dark Arisen je dobré RPG, které ale potěší spíše starší členy komunity. Mladší jedinci se zaručeně upnou na bugy, zezačátku nudný příběh a hru jako takovou zkritizují. Naproti tomu starší hráči, kteří jsou na to zvyknutí a popisované nepříjemnosti lehce přehlédnou, si hru užijí více a dokáží se do ní správně ponořit. Nicméně platí to, že pokud jste fanoušky RPG, tak titul doporučuji...

2/5
Hrej.cz
25.01.2016
Nemastné neslané fantasy RPG s mnoha chybami. Souboje s obřími příšerami jsou velkým lákadlem, topí se však v hektolitrech nechutné omáčky.

7/10
Tiscali Games
24.01.2016
Dragon's Dogma je neuvěřitelně specifické akční RPG, které sice neosloví každého, ale kdo pronikne skrz tvrdou slupku do jádra hry, objeví překvapivě komplexní zážitek, pramenící hlavně z propracovaných soubojů.

7/10
Zing
14.01.2016
Dragon's Dogma: Dark Arisen je jako komplet celkem vydařené RPG. Pokud hledáte kvalitní soubojový systém spojený s propracovaným vývojem postav, je to kousek určený právě pro vás. Jestli patříte mezi milovníky krásné grafiky a životem pulzujícího světa, měli byste se poohlédnout jinde. To co hledáte, v tomto titulu rozhodně nenajdete.

82%
GameStar.de
14.01.2016
Umfangreiches und herausforderndes Rollenspiel mit tollem Vasallensystem. Schwächen bei Präsentation und Technik trüben den Gesamteindruck.

7/10
Tiscali Games
10.07.2013
Bitterblack Island nabízí pořádnou výzvu a solidní porci zábavy i atmosféry, která ale trpí stereotypním prostředím, limitovaným manévrovacím prostorem a linearitou. Kdo ale Dragon's Dogma vůbec nemá a nehrál, dostává společně s datadiskem i nadupanou původní hru.

4/5
Doupě
20.06.2013
Dragon´s Dogma bylo skvělou hrou a především pro nové hráče, kteří ji nehráli, je koupě včetně datadisku velmi zajímavou volbou. Pro zkušené hráče to bude datadisk v pravém slova smyslu, tedy více hardcore. Obrňte se však hodně pevnými nervy, protože tohle je hra, ve které budete umírat často.

7/10
XboxWeb.cz
23.05.2013
Pravdou je, že Dragon’s Dogma: Dark Arisen je jedinečným balením, zvláště za tu cenu. Nová oblast je pouze pro ty nejtvrdší z hardcore hráčů, takže se připravte, že budete hodně umírat. Pokud k sérii přistupujete poprvé, tak na vás čeká spousta kvalitního obsahu a jestli jste v minulosti nad Dragon’s Dogma uvažovali, tak teď je ta správná chvíle.

8/10
Zing
10.05.2013
Verdikt: Dark Arisen je tím, čím měla být Dragon’s Dogma už od začátku. Skvělé a populární mechanismy titulu vylepšuje hned na několika frontách a přidává celý nový hororový zážitek, ne nepodobný Dark Souls. Povinnost pro všechny dobrodruhy a milovníky fantasy.

8,5/10
Game Informer
22.04.2013
Dark Arisen provides a good launching-off spot for new players and additional adventuring opportunities for veterans.