Hodnoceniher.cz

Dawn of Magic

61%

Durchschnitt von 5 Test
#pc #ios #windows #rollenspiel #action-rollenspiel #deep silver #skyfallen entertainment

Tutorials, Cheats

Bewertungen

GamePark
12.06.2007
Akční RPG je zboží, které v dnešní době stále táhne. Ono získat titul: hra která překonala Diablo 2; o tom sní nejeden herní vývojář. Koneckonců nekonečné zástupy hráčů zase sní o tom, mít takovou hru doma a oddat se desítkám hodin nekonečné a unášející zábavy. A mnozí vývojáři jsou pro to zřejmě ochotní udělat moc. Strašně moc. Jak to dopadne, když se toho “moc” sejde až příliš, se dočtete právě teď.

Tiscali Games
01.06.2007
Na první pohled klasické akční RPG, které překvapí několika zajímavými nápady. Ani postupná vizuální proměna hrdiny, bohatý repertoár kouzel a další příjemné momenty však nemohou zcela potlačit poněkud nudné boje, nepříliš nápaditý příběh a stagnující hratelnost.

2/5
Hrej.cz
17.05.2007
I čtení Uljanovových spisků je větší prča, než hraní Dawn Of Magic. Pokud už jste dohráli po sté Diablo II a už vás nebaví donekonečna běhat po důvěrně známých dungeonech, možná byste v téhle hře mohli najít jisté perverzní zalíbení. My si na vás budeme ukazovat prstem.

65%
Bonusweb
04.05.2007
Výhradně magicky naladěné charaktery najdou v novém akčním RPG Dawn of Magic uplatnění. I v jiných ohledech přichází jeho autoři s vlastními řešeními. Jde tedy o konkurenceschopnou alternativu k Diablu 2?

77%
GameStar.de
19.04.2007
Für hartgesottene Magiefreunde eine gute Wahl.