Hodnoceniher.cz

Conan Unconquered

61%

Durchschnitt von 8 Test
#pc #strategie #barbar conan #windows #petroglyph games #funcom #conan exiles #helm #hradba #fronta #pád #obrana #zlaťák #uživatelské rozhraní #přesila #nepřítel #nepřátelská armáda #command & amp #petroglyph #rozhraní #conan unconquered #echtzeit-strategie

Bewertungen

67%
Czechgamer.com
01.08.2019
RTS rezaná Tower Defense so slušne využitou licenciou na Conana

3/10
GamePark
20.07.2019
Vývojáři z Petroglyph přicházejí s vůbec první strategickou hrou v barbarském světě barbara Conana. Conan Unconquered je RTS, ve kterém váš hlavní úkol je přežití ve velice drsném světě, kde musíte postavit svou pevnost a sestavit nepřekonatelnou armádu, která se bude snažit porazit divoké hordy Hyborie. Vlna po vlně stále složitějších nepřátel bude útočit na vaše brány a vy budete muset spravovat...

6/10
Vortex
25.06.2019
Conan Unconquered je funkčním mixem dvou příbuzných žánrů, bohužel ale nikterak originálním. Slavnou licenci a dobrý zážitek zbytečně strhává nedostatečná variabilita herního obsahu. Alespoň částečnou záchranu přináší možnost hrát v kooperaci.

6/10
Doupě
15.06.2019
Pokud hledáte nenáročnou strategii, kterou si zahrajete s kámošem, je Conan Unconquered rozhodně dobrou volbou. Nečekejte však nic nového a zajímavého. Hra sází na jistoty a i když není špatná, v záplavě dnešní strategií se snadno ztratí.

65%
Bonusweb
05.06.2019
Autoři legendární strategie Command & Conquer a svět Conana, to přeci nemůže dopadnout špatně. Conan Unconquered sice není propadák, ale tvůrci měli na víc.

7/10
Tiscali Games
04.06.2019
Conan Unconquered je zajímavou dynamickou hrou, která vám nedá nic zadarmo. Bránit se neustále stupňujícím masám nepřátel je pořádný zápřah, ale taky zábava. Možnost zahrát si v kooperativním módu na hodnocení ještě přidává. I přes mírnou jednotvárnost při delším hraní Conan stojí za vyzkoušení.

72%
GameStar.de
29.05.2019
Optisch gewinnt Conan Unconquered keinen Blumentopf, punktet aber mit einem durchdachten spielerischen Kern und fordernden Taktikkämpfen.

6/10
Zing
29.05.2019
Po delší době pokus o klasičtější strategii, doplněný o prvky survivalu, nevyužívá svého plného potenciálu a servíruje nám „pouze“ nadprůměrnou zábavu. Péče a zkušenosti autorů jsou na něm určitě znát. Naneštěstí chybějící obsah v podobě rozšířených příběhových prvků či módů a hned několik technických a designových nedodělků sráží celý požitek o pár úrovní dolů.