Hodnoceniher.cz

Cities in Motion

65%

Durchschnitt von 12 Test
#pc #simulace #strategie #budovatelska #windows #simulátory #cities skylines #řeč #cit #motion #řád #jízdní řád #wirtschaftssimulation #paradox interactive #collossal order #cities in motion #martin deppe #pc #strategie

Tutorials, Cheats

Bewertungen

4/10
Doupě
08.04.2011
Cities in Motion se na začátku tváří hodně slibně, ale na pohled druhý jde o titul možná až příliš drsný a neodpouštějící sebemenší chybičku. Ano, obtížnost se sice postupem času snižuje (jsem jediný, komu to přijde ironické?) a nakonec se u hry můžete i docela příjemně pobavit, ale přílišný makromanagement v ní pořád zůstává, stejně jako ve mě přetrval pocit, že jde jen o horší verzi geniálního Traffic...

2/5
Doupě
07.04.2011
Pokud však Cities in Motion úspěšně dohrajete aspoň na střední obtížnost, můžete se bez legrace ucházet o post ředitele místního dopravního podniku – zkušenosti totiž na managování reálné sítě linek mít budete. A pokud to zvládnete bez dotací od města, asi vám přijdou tamní starostové líbat nohy: v Cities in Motion totiž zjistíte, proč na každý lístek doplácí město 2x tolik, než je jeho cena.

3/5
Hrej.cz
03.04.2011
Grafické zpracování je jedna věc, hratelnost druhá. V Cities in Motion se to první povedlo na jedničku, to druhé s opadnutím vizuálního okouzlení spadá do šedi průměru.

5/10
Hrej.cz
03.04.2011
Grafické zpracování je jedna věc, hratelnost druhá. V Cities in Motion se to první povedlo na jedničku, to druhé s opadnutím vizuálního okouzlení spadá do šedi průměru.

79%
GamePark
21.03.2011
Cities in Motion nás nezklamalo a určitě potěší i vás, tedy v případě, že vám není celkový nápad této simulace cizí. Jde o příjemné osvěžení, během něhož se i pěkně natrápíte (myšleno v pozitivním smyslu) při plánování linek. Pravda, po nějakém čase přichází mírný stereotyp, protože hra je prostě pořád o tom samém a ať jste v jakémkoli městě, prakticky pořád jedete stejné postupy: naplánovat linku,...

79%
GamePark
21.03.2011
Transport Tycoon má dlouhé zástupy fanoušků a komunita okolo této hry stále žije. Tedy populární je spíše freewarová adaptace s nějakými menšími změnami jménem OpenTTD. Aktuální nový titul od studia Colossal Order, který vychází pod hlavičkou Paradox Interactive, se jmenuje Cities in Motion a mnozí ho právě k Transport Tycoon přirovnávají, i když dost milně a neprávem. Obě hry totiž nemají společného...

78%
Czechgamer.com
12.03.2011
Cities in Motion nabízí oddechovou zábavu zcela adekvátní vašim dvaceti euro, které za hru vypláznete.

78%
Czechgamer.com
12.03.2011
Cities in Motion nabízí oddechovou zábavu zcela adekvátní vašim dvaceti euro, které za hru vypláznete.

7/10
Zing
11.03.2011
Nebýt naprosto zbytečných chyb, neostýchal bych se udělit krásnou devítku. Drobných nešvarů je ve hře však tolik, že musím být při hodnocení trochu zdrženlivější. Pokud rádi budujete, přetváříte a pozorujete, nenechte se odradit a Cities in Motion vyzkoušejte.

6/10
Sector.sk
07.03.2011
Cities in Motion síce ponúka pekne spracované veľkomestá a zaujímavé charakteristiky obyvateľstva, herné možnosti sú ale výrazne obmedzené. Dlhodobo nemá čím zaujať a niektoré zbytočne komplikované procesy ešte viac urýchlia odchod hry do zabudnutia.

80%
GameStar.de
21.02.2011
Großstadt-Verkehrssimulation mit Märklin-Flair.

7/10
Tiscali Games
13.02.2011
Cities in Motion dobře zabaví na několik desítek hodin každého fandu Tycoon her. Není to však ani náhodou dokonalá strategie a nestane se trvanlivou legendou, i když na omezený čas určitě zaboduje.