Hodnoceniher.cz

Call of Duty: Black Ops 4

83%

Durchschnitt von 15 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #call of duty (série) #zombie #akční #multiplayer #střílečka #battle royale #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #treyarch #activision #first person akce #x1 #call of duty: black ops 4 #fps #akce #black ops 4 #blackout #call of duty #xbox #xbo #shooter #ego-shooter #activision blizzard #call of duty: black ops iiii #playstation 4, xbox one, pc

Tutorials, Cheats

Bewertungen

8/10
Zing
01.11.2018
Fanoušci Call of Duty nemají nad čím váhat, pro ně jsou Black Ops 4 jasnou volbou. Ostatní sice může mrzet absence singleplayerové kampaně, vynahradí jim to rozsáhlý Zombies mód a dobře zpracovaný Battle Royale v podobě režimu Blackout.

8/10
Vortex
24.10.2018
Pokud jste ochotní zahodit dětinské předsudky a podívat se na obsah nového Call of Duty s nadhledem, uvidíte robustní a po všech stránkách fungující multiplayerovou hru, která má šanci oslovit velmi širokou sortu hráčů díky třem zcela odlišným složkám. Škoda jen nefungujícího matchmakingu, který může řadě hráčům vstup do Black Ops 4 úplně pokazit.

7/10
Tiscali Games
22.10.2018
Změna je život a někdy „méně“ znamená „víc“. To je charakteristika dalšího dílu Black Ops, který zanevřel na singleplayer, ale žádná škoda díky povedenému Battle Royale a rozšířené zombíkovské kampani. Škoda ovšem občas recyklovaného PvP multiplayeru a špatné optimalizace. Snad budou vývojáři v opravování rychlí, zbytečně to kazí ryze dobrý dojem z hraní.

8,3/10
Centrum Her
21.10.2018
Black Ops 4 ako čisto multiplayerový titul určite nesklame. Ak ste hru kupovali len kvôli singleplayer kampani, možno je čas dať priestor aj bohatej ponuke podarených online režimov.

9/10
Gamebro
19.10.2018
Každoročně vydávané Call of Duty bylo pro řadu hráčů důkazem toho, že svět je ještě v pořádku. Pomiňme teď tradiční škarohlídy přísahající na nostalgické zážitky a řekněme si, že Call of Duty se vždy skládalo z intenzivní singleplayerové kampaně na pár hodin, o které se vždy hodně a často i kriticky mluvilo, a pak multiplayerové komponenty, jež si další rok – do vydání nového dílu – žila vlastním životem...

87%
GameStar.de
19.10.2018
Auf allen Plattformen gibt es eine Vielzahl an kleinen und größeren Bugs, von falschen Menü-Icons bis hin zu Abstürzen. Die ruinieren nicht das gesamte Spiel, wirken sich aber doch auf die Spielerfahrung aus.

95%
Czechgamer.com
18.10.2018
První AAA Battle Royale ukazuje, co zkušenost a peníze dokáží. Doplněný o výtečný Multiplayer a Zombies nám Black Ops 4 dávají perfektní balení online zábavy.

8/10
XboxWeb.cz
18.10.2018
Black Ops 4 jsou tu se svým novým multiplayerovým já a nutno říci, že Blackout se jim hodně vydařil a dle našich poznatků překonává jak PUBG tak Fortnite. Zbytek jako zombící nebo klasický multiplayer jsou pak na chuti každého hráče, ale kdo hrál loni a předloni, bude si letos chrochtat blahem. Zbytek se musí rozmyslet, zda hra bude za jejich peníze stát, a že jich vývojáři nechtějí zrovna málo.

5/5
Hrej.cz
17.10.2018
Ultimátní kolekce multiplayerové zábavy pod hlavičkou Black Ops, která baví na všech frontách. Tuto hru prostě nejde nedoporučit a zahrát by si ji měli všichni, kteří vyznávají hraní ve více hráčích.

85%
Bonusweb
16.10.2018
Veleúspěšné Call of Duty letos poprvé odvrhlo kampaň pro jednoho hráče a láká fanoušky na svoji verzi populárního módu Battle Royale. Jakkoliv je upozadění příběhu nepříjemné, série se konečně posouvá ze zažitého stereotypu. Studio Treyarch pro Black Ops 4 vytvořilo nejlepší multiplayer, jaký kdy série zažila.

8/10
Komputer Świat
16.10.2018
Pierwszy Call of Duty bez klasycznego singleplaya, co wcale nie wyszło mu na złe

3/5
GameSite.sk
15.10.2018
Ak hodnotím Call of Duty: Black Ops 4 bez ohľadu na predchádzajúce diely, ide o veľmi dobrú multiplayerovú hru. Režimy pre viacerých hráčov sú skvelo spracované a v konkurenčnom boji na poli battle royale hier začal titul COD: BO4 hrať prvé husle. No v momente, keď si čo i len spomeniem na to, že hra nemá singleplayer a neprináša príbeh ako pridanú hodnotu, tlačia sa mi od sklamania do očí slzy. A...

4/5
HardcoreGamer
14.10.2018
It feels good to have Treyarch back at the helm with Call of Duty: Black Ops 4. After shaking off the initial worry about losing the campaign, it quickly becomes clear that Treyarch makes up for it in other ways. The classic Black Ops formula is in full display in the multiplayer thanks to the solid shooting mechanics and map design. It may be the least innovative Call of Duty multiplayer in years,...

9,5/10
Game Informer
11.10.2018
The campaign sacrifice delivers huge payoffs for those interested in multiplayer experiences.

Eurogamer.cz
17.09.2018