Hodnoceniher.cz

Blackwood Crossing

74%

Durchschnitt von 7 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #záhada #adventura #3d #příběhová #ps4 #windows #blackwood crossing #paperseven #xbox #xbo #vision games publishing #adventure

Tutorials, Cheats

Bewertungen

6/10
Tiscali Games
26.05.2017
Mikropovídka o rodinném neštěstí upřednostnila myšlenku před hratelností. Kvalitní scénář nutí přemýšlet o životě a smrti, ale dokonalá příběhová adventura musí nabídnout víc.  

70%
Czechgamer.com
10.05.2017
Netradiční adventura z pohledu první osoby, kde vše zachraňuje příběh a atmosféra.

75%
Bonusweb
23.04.2017
Dětství sourozenců Finna a Scarlett bylo poznamenané tak dramatickými událostmi, že navždy změnily chod jejich životů. Celý Blackwood Crossing je jejich divoká fantazie. Procházka jejich podvědomím, které se s tragickým osudem snaží vyrovnat. A naštěstí je to také dost slušná, ačkoliv krátká adventura.

9/10
XboxWeb.cz
08.04.2017
Příběh vás unese, výtvarná stránka pohltí a hudba už nepustí. To je Blackwood Crossing, emotivní výpověď vztahů, která je vykreslena s lehkostí a dětskou hravostí, zároveň však s potřebnou dávkou naléhavosti a závěrečným „poselstvím“. Nic na tom nezmění drobná klopýtnutí v optimalizaci, ba ani střízlivá herní doba, protože v rámci nezávislé tvorby jde o počin, který by milovníkům žánru neměl uniknout.

80%
GameStar.de
07.04.2017
Ein spielerisch limitiertes, aber gefühlvolles Adventure mit bewegender Story, das im Gedächtnis bleibt.

8/10
Zing
06.04.2017
Blackwood Crossing je krásná hra, na které si vývojáři dali záležet. Pokud máte chuť na umělecké dílo v podobě hry a nemáte hluboko do kapsy, hned si ji pořiďte. Pokud vás cena přece jenom odrazuje, přidejte si hru na svůj seznam přání a počkejte na slevu – rozhodně se to vyplatí.

3/5
HardcoreGamer
04.04.2017
Blackwood Crossing begins with the promise of a fantastic and emotional journey, and provides one from beginning to end when it comes to a terrific story, but in terms of gameplay, the journey ends well before we can even take a stroll to the dining car or the like. It’s just too short a trip, not allowing for enough time to make the most out of things when it comes to puzzles, challenge or unique...