Hodnoceniher.cz

Biomutant

73%

Durchschnitt von 20 Test
#pc #pc #pc #pc #xbox-one #xbox one #xbox one #xbox one #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #akční #rpg #biomutant #thq nordic #xbox #xbox series x/s #biomutant #thq nordic #experiment 101 #playstation #akce #ps4 #ps5 #xbox series s/x #fable #assassin's creed #thq #drogy #experiment #chlupáč #valhalla #kung fu panda #asie #styl #uwe boll #země #frakce #ps4 #xbo #sci-fi #fantasy #experiment 101 #ps4 pro #xbox one x #playstation 5 #x1 #xsx #akční hry #dobrodruzne #open world #postapokalyptická #steam #rollenspiel #action-rollenspiel #thq nordic #experiment 101 #biomutant #géraldine hohmann #pc

Bewertungen

2/5
Cooldown
04.07.2021
V hlavách lidí ze studia Experiment 101 se musela vznášet řada dobrých nápadů a čerstvých mechanik, ze kterých mohl vzniknout jeden krásný funkční ekosystém. Bohužel, po blíže nespecifikované vývojářské katastrofě většina nápadů zmutovala do něčeho jiného a začala si vzájemně narušovat rozpadající se herní prostor.

8/10
Gaming professors
06.06.2021
Na Biomutanta jsem dlouho natěšeně čekala a musím uznat, že se cítím dost spokojeně. Jakmile se prokoušete tutoriálem až do bodu, kdy vás hra konečně pustí k volnému pobíhání si po mapě, budete si už jen užívat nádhernou grafiku, skvělé kung-fu souboje i sladěnou hudbu. Mapa je rozsáhlá, ale přesto nepůsobí prázdně, protože se na každém rohu něco děje. Titul ovšem disponuje i některými chybkami, jako...

7/10
GamePark
03.06.2021
Jak by vypadal svět bez lidí, kdyby je vyhladila nějaká biologická katastrofa, která by zároveň dala zvířatům do vínku inteligenci a nadpřirozené schopnosti? S dětskou naivitou si touhle otázkou lámali hlavy tvůrci ze švédského studia Experiment 101 dlouhých šest let. A jejich odpovědí je po mnoha odkladech konečně vydané RPG Biomutant.

8/10
Respawnpoint
01.06.2021
Na hru Biomutant jsem čekal opravdu hodně dlouho. Měl jsem celou řadu očekávání, která byla k mému překvapení z velké části splněna. Místní svět je nádherný a krásně kontrastuje s kdysi propuklou katastrofou. Příběh se snaží mísit přírodní témata s klasickými kung-fu zápletkami, což se mi přesně trefilo do hledáčku. Škoda jen tohoto zbytečně velkého množství předmětů, které mají žádné větší využití,...

4/5
GameSite.sk
28.05.2021
Biomutant je krásna hra s niekoľkými chybičkami a pár chybami, medzi ktoré patrí možno aj trochu vyššia cena. To však nebráni tomu, aby ste si tento originálny titul nevychutnali. Stojí totiž za to.

Eurogamer.cz
26.05.2021
Dechberoucí otevřené akční RPG, které ovšem mixuje tolik prvků, že je z toho trochu mišmaš s nevýrazným příběhem. Bez medaile.

8/10
Sector.sk
25.05.2021
Hlavné ciele dopĺňa veľké množstvo vedľajších úloh. Či už sú to menšie služby pre ukrivdené NPC postavy, zadania, ktoré vám prinesú špeciálne vymoženosti a vylepšenia, zberateľské  a objaviteľské úlohy. Ich súčasťou  môžu byť boje, spoznávanie krajiny a jej ťažko dostupných miest, kam sa dostanete na vodnom skútri, vyšplháte po skalných výstupkoch alebo lane. A v neposlednom rade sú to aj hlavolamy....

88%
Czechgamer.com
24.05.2021
Extrémně roztomilá a návyková záležitost, která výborně vypadá, a ještě mnohem lépe se hraje. Doufám, že až náš svět půjde do kytek, dopadne to přesně takhle.

6/10
Alza
24.05.2021

6,5/10
Game Informer
24.05.2021
Despite bursting at the seams with cool ideas, Biomutant is a largely hollow experience that only provides fleeting glimpses of greatness.

7/10
Komputer Świat
24.05.2021
Fajny action RPG w konwencji otwartego świata, który nie przypadnie jednak do gustu fanom rozbudowanej fabuły. Tutaj liczy się głównie świetnie zrealizowana akcja i zaglądanie w każdy zakamarek mapy w poszukiwaniu nowych przedmiotów.

8/10
Zing
24.05.2021
Biomutant je bezpochyby skvělá hra s krásným vizuálním zpracováním, nápaditými lokacemi a postavami a působivým soubojovým systémem, přičemž to vše se povedlo dodat v perfektním technickém stavu. Zamrzelo mě však známé pojetí otevřeného světa a jakási nenápaditost hlavního příběhu. Pakliže vás hry s otevřeným světem nebaví, Biomutant váš názor jen těžko změní, pokud jste ale OW pozitivní, neváhejte.

68%
GameStar.de
24.05.2021
Biomutant ist eine Open World mit (zu) vielen kreativen Ideen, von denen keine wirklich funktioniert.

9/10
IndianTV
24.05.2021
Ve hře je naprosto vše správně. A co víc, vždy je přidána lahodná třešnička navrch. Ani jednou jsem neměl pocit, že by chtěli vývojáři z Experiment 101 svoji práci nějak ošidit.

6,5/10
Game Informer
24.05.2021
Despite bursting at the seams with cool ideas, Biomutant is a largely hollow experience that only provides fleeting glimpses of greatness.

85%
Bonusweb
24.05.2021
Biomutant je vystavěn na troskách lidské civilizace, ale bez lidí. Hráči se v tomto akčním RPG chopí ozbrojeného chlupáče, který se vypraví zachránit, nebo zatratit svět.

6/10
Doupě
24.05.2021
Ačkoli je hra nádherná, něco ji chybí. Boj a průzkum si budete užívat, ale všechen příběh za světem je více než podprůměrný. Biomutant má své kouzlo, ale nemá duši. Bude vás bavit, ale nevtáhne vás.

8/10
XboxWeb.cz
24.05.2021
Jestli v nejtajnějších představách, pod chlupatou maskou, bráníte svou chladničku a s měchačkou ozdobenou o vývrtku replikujete bojové scény z akčních filmů, zatímco vytápíte sousedy tekoucí sprchou, pak je Biomutant vaším pravidelným dopingem. Nezávislá RPG je příjemným překvapením, protože pod infantilně líbivou slupkou ukrývá dospělé mechaniky, cit pro žánr a svět, který má co nabídnout. Vývoj soubojového...

4/5
HardcoreGamer
24.05.2021
As satisfying its exploration is, the most striking take-away from Biomutant is just how astonishingly well it pulls off its intended tone. More so its seemingly endless and mismatched assembly of influences. The feeling that it’s one mechanic or idea away from disaster — likely to collapse into a confused mess of what was once an aspired open-world, action-adventure. But X101 have seemingly achieved...

7/10
Tiscali Games
24.05.2021
Biomutant doplatil na nemalé ambice. Zábavné souboje podpořené skvělým craftingem a krásným světem dostávají K.O. od plochých či rovnou zbytečných systémů, nudné náplně úkolů a příběhu, ze kterého si neodnesete nic. Užijte si přehlídku bitek, ale o moc víc od hry nečekejte.