Hodnoceniher.cz

Battlefield 1

87%

Durchschnitt von 12 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #fps #válečná #první světová válka #ps4 #windows #battlefield 1 #ea dice #electronic arts #akční #battlefied 1 #dice #ea access #xbox live #xbo #ea #shooter #multiplayer-shooter #digital illusions #dice+ #pc #playstation 4 #xbox one

Tutorials, Cheats

Bewertungen

9/10
Komputer Świat
18.12.2018
Kilkukrotnie w tekście więc czepiałem się pewnych rzeczy, ale w zdecydowanej większości przypadków są to detale. W ostatecznym rozrachunku Battlefield 1 okazał się grą, która bardzo sprawnie poradziła sobie z podjętym tematem i mam wręcz wrażenie, że formuła serii sprawdza się najlepiej właśnie przy takim settingu. Podobnie jak wiele innych osób zastanawiałem się czy gra nie okaże się jedynie "Battlefrontem...

9/10
Centrum Her
01.11.2016
Správna voľba vrátiť sa do histórie, prvá svetová sedí Battlefieldu ako uliata. Na multiplayer si budem musieť chvíľu zvykať, celkovo ale mám veľmi pozitívne dojmy.

Eurogamer.cz
28.10.2016
V MP nejlepší válečná akce posledních let. Parádní módy, mapy, promyšlený vývoj tříd, úžasnou grafiku i fyziku spojuje skvělá hratlenost.

90%
GameStar.de
25.10.2016
Zahlreiche kleine Bugs verhindern in der Summe den ungetrübten Spielspaß.

9/10
Tiscali Games
21.10.2016
Battlefield 1 narušuje ubíjející hegemonii stříleček z moderní a futuristické války. Nejde ale jen o nové zasazení, protože hra krásně vypadá, ale především se skvěle hraje a nepůsobí unaveně, což se o jiných sériích nedá říct. Občas je prostě třeba udělat krok vzad, abyste se mohli posunout dopředu.

9/10
Zing
21.10.2016
Změna zasazení novému zástupci série neskutečně prospěla. Komplet nyní budí dojem určité svěžesti a osobitosti, díky které se výrazně odlišuje od svých předchůdců. Battlefield 1 je povedená střílečka, která v sobě efektivně kombinuje zajímavé inovace a zažitou hratelnost. Pokud hledáte žánrový klenot, tak je tento kousek jasná volba.

9/10
XboxWeb.cz
21.10.2016
Battlefiled 1 rozhodně nezklamal a naplnil očekávání, jaká vzešla ze všech videí a materiálů. Ano, kampaň není z nejdelších, ale dá se hodně pěkně užít a hlavně prožít. Multiplayer pak asi netřeba představovat, protože Battlefield je zpět v plné síle. Pro všechny milovníky válčení jasná volba a jestli nevěříte, EA Access s 10 hodin dlouhým trialem by vás o kvalitách hry měl také přesvědčit.

4/5
Hrej.cz
21.10.2016
Originální prostředí, vynikající nové prvky v multiplayeru a překrásnou grafiku mírně shazuje jen nepřesvědčivá kampaň pro jednoho hráče. I tak si ale Battlefield 1 zaslouží vaši plnou pozornost.

9,3/10
Game Informer
21.10.2016
Going back in history to World War I proves a smart decision for the military series.

Eurogamer.cz
17.10.2016
Mimořádná výprava s neotřelým zasazením mají něco do sebe, ale kampaň svou hratelností ani příbehem extra neohromí. Bez medaile.

80%
Bonusweb
17.10.2016
Zopakovali pánové z DICE ostudu jménem Star Wars Battlefront, nebo bude Battlefield 1 novým začátkem s čistým štítem? Letošní akce se odehrává během první světové války a snaží se zachytit celý konflikt z různých úhlů.

4/5
HardcoreGamer
17.10.2016
Putting to rest any qualms about the World War I setting, Battlefield 1 is a true Battlefield game with everything you’ve come expect from the franchise. The multiplayer experience is top notch thanks to some well-designed maps, a solid amount of weapons and some quality game modes. It’s a pity that Rush feels like such an afterthought, but Operations more than makes up for it. Unfortunately, the single...