Hodnoceniher.cz

Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids

65%

Durchschnitt von 9 Test
#pc #ps4 #ps5 #xbo #xsx #ubisoft #historická #assassin's creed (série) #vikingové #ubisoft #playstation 4 #pc #xbox-one #ps4 pro #xbox one x #playstation 5 #xbox series #ps4 #xbox series x/s #ps5 #x1 #xsx #assassin's creed: valhalla #action #action-adventure #ubisoft #ubisoft montreal #assassin's creed valhalla: zorn der druiden #elena schulz #pc

Bewertungen

80%
Czechgamer.com
07.06.2021

80%
Paranskyraj
18.05.2021
Rozšíření k nejnovějšímu dílu ze série her Assassin’s Creed – Wrath of the Druids sice nepřichází s něčím zcela novým, nebo revolučním, ale v rámci přibližně dvacetihodinového dobrodružství nabízí spoustu herního obsahu. A prozkoumávat starověké Irsko, kde právě probíhá střet mezi pohanským a křesťanským světem je prostě zábava.

80%
Bonusweb
14.05.2021
V prvním přídavku pro Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids jsme se vydali objevovat středověké Irsko. Ubisoft se celkem úspěšně držel slovníkové definice pro expanzi a my jsme tak dostali zkrátka víc toho, co známe z hlavní hry.

7,5/10
Sector.sk
14.05.2021
Graficky je to celé stále pôsobivé a prostredie si jednoznačne vychutnáte. Írsko je iné ako Nórsko a Anglicko a ponúka zelenšie prostredie s kontrastom hôr a nížin, ako aj množstvom riek, tajných jaskýň a druidských okultných centier. Aj keď je zároveň menej zastavané a nie je tu až toľko miest alebo pevnosti, ale zato sú rozmanité a netradičné. Hrad na dvoch útesoch je veľmi pôsobivý a zaujímavý je...

0%
GameStar.de
12.05.2021
Der erste Story-DLC für Assassin’s Creed Valhalla liefert Irland als neue Open World. Wir klären im Test, was die grüne Insel zu bieten hat.

6/10
Alza
12.05.2021
DLC Wrath of the Druids k Assassin's Creed Valhalla přenese fanoušky vikingského dílu do Irska, kde stráví maximálně deset hodin. Bohužel plně nevyužívá potenciál, který ostrov nabízí, a přináší „jen“ další vedlejší příběhovou linku, na níž brzy zapomenete. Jsou tam sice vlkodlaci, ale také zůstaly technické chyby původní hry.

5/10
Tiscali Games
12.05.2021
Průměrná, obyčejná a nezajímavá nastavovaná kaše. Výlet do Irska lze (na rozdíl od reality) doporučit jen v krajní nouzi.

4/5
HardcoreGamer
12.05.2021
Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids offers a sizeable amount of new content to an already huge game. The new picturesque environments are a joy to explore. Even though Wrath of the Druids offers an intriguing new story with all the elements fans would expect from an expansion, the gameplay and progression feels like more of the same, which may be a good or bad thing depending on the individual...

8/10
Zing
12.05.2021
Pokud jste si užili původní hru a líbila se vám, tento přídavek vám nabídne nášup nového obsahu ve velmi podobném duchu, včetně nových lokací, nových postav, nových aktivit, nových nepřátel i vybavení. Výrazným doplňkem je také nová hudba v čele s několika stylovými písněmi. Důraz příběhu je položen spíše na politiku, takže druidů a magie si užijete o něco méně, než byste možná čekali.