Hodnoceniher.cz

Assassin's Creed Syndicate

73%

Durchschnitt von 11 Test
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps4 #windows #xboxone #assassin's creed syndicate #ubisoft #adventura #akční #assassins creed #londýn #syndicate #xbox #xbox live #xbo #action #ubisoft quebec #xbox one

Tutorials, Cheats

Bewertungen

87%
GameStar.de
21.02.2020
Ubisoft-Formel in Perfektion: Assassin's Creed Syndicate bietet die besten Missionen der Seriengeschichte und macht alles besser als Unity.

75%
GamePark
04.12.2015
Chlapci z Ubisoftu si očividně předsevzali vydat pokračování herní série Assassin’s Creed po každém roce a to za každou cenu. Minulý rok to mělo katastrofální následky, když se AC: Unity hráčům rozpadal na nehratelnou slátaninu přímo před očima. Ubisoft se ze svých chyb naštěstí poučil a letos již vydal sice ne bezchybnou, avšak konečně pořádně dokončenou a plně hratelnou hru. Majitelé Windows, PlayStation...

65%
Bonusweb
02.11.2015
Letošní Assassin’s Creed nepřináší zásadní novinky. Více se soustředí na vylepšování a optimalizaci herních prvků, s nimiž přišel loňský díl Unity. Bohužel to opět nevyšlo.

8/10
Tiscali Games
29.10.2015
Povedená a velmi zábavná hra, která boduje návratem ke kořenům série. Nádherný a obrovský Londýn doplňují dostatečně prokreslené charaktery obou hlavních postav a skvělá hratelnost, která staví úspěšných prvcích z předešlých dílů, a nesnaží se křečovitě o experiment jen pro experiment.

7/10
XboxWeb.cz
27.10.2015
Prostě jen další díl Assassins Creed. Průměr, který potápí technické nedodělky, zastaralá grafika a zbytečně natažená doba hloupými mikrotransakcemi, ovšem zachraňující ho neobvykle zvolená doba, která je fakticky přitažlivá. A multiplayer? Kdepak...

7/10
Zing
26.10.2015
Jacob je vůl, Evie je sympatická a nový Assassin's Creed v duchu této schizofrenie pokračuje. Spousta novinek a změn v hratelnosti se bohužel střetává s příšerným dějem a celkovou nedomrlostí jinak obstojné hry.

75%
Czechgamer.com
25.10.2015
Assassin’s Creed Syndicate je výbornou hrou a väčšina fanúšikov dostane to za čo zaplatí – kvalitnú zábavu. Bohužiaľ na každom kroku je cítiť nevyužitý potenciál titulu ktorý mi bráni dať vyššie hodnotenie.

3/5
Hrej.cz
23.10.2015
Nejlepší slovo, které vystihuje Assassin's Creed Syndicate, je - nijaký. Titul sice přináší obrovské věrné město, ale opakuje již všechny použité postupy a hraní i přes zdánlivě širokou nabídku činností člověka jednoduše ubíjí.

Eurogamer.cz
23.10.2015
Syndicate posouvá sérii kupředu díky solidnímu novému dobrodružství, krásné londýnské scenérii a znovunalezenému smyslu pro zábavu.

3/5
HardcoreGamer
22.10.2015
Assassin’s Creed Syndicate is emblematic of everything that this franchise has become. After being one of the most revolutionary new IPs of last generation, Assassin’s Creed has gone from producing consistent hits to being a series that has started to spit out average experiences. There are far too many exciting games coming out this fall to make this a priority unless you are a massive fan of Assassin’s...

9/10
Game Informer
22.10.2015
Syndicate has all of the hallmarks of a great Assassin’s Creed entry.