Hodnoceniher.cz

Yoshi's Crafted World

84%

Průměr z 6 recenzí
#nintendo switch #plošinovka #switch #nintendo #good feel

Recenze

80%
Czechgamer.com
5. 4. 2019
Čarovný svet postavený na už notoricky známom princípe

4/5
HardcoreGamer
1. 4. 2019
From his laid-back nature to his optimistic look at the world, Yoshi is an easy character to love. He simply wants to enjoy the easy life with his friends, but should he need to comes to action and helps trouble from breaking out. In terms of gameplay itself, Crafted World is a great step-up from Woolly World. It feels closer to the original Yoshi’s Island, with some brand new quirks added in along...

9/10
Tiscali Games
27. 3. 2019
Yoshi’s Crafted World je na pohled úžasně zpracovaná plošinovka, jejíž roztomilost sice evokuje hru pro děti, ale nenechte se touto kartonovou skořápkou zmást. V jádru jde o náročný titul, který i v lehčím módu nabízí výzvu. Kooperace by potřebovala trochu doladit, ale jinak jde o další brilantní počin Nintenda.

90%
Bonusweb
27. 3. 2019
Povedená hopsačka Yoshi's Crafted World láká na stylovou a pestrobarevnou grafiku, chytře navržené úrovně, několik hříček na zpestření a hraní sólo i v kooperaci u jedné konzole. Není moc těžká, ale u dětí a fandů relaxačního hopsání obstojí na jedničku.

4/5
Hrej.cz
27. 3. 2019
Patrně nejvíc cukrkandlová hra, s jakou se letos setkáme. Ale také žhavý kandidát na příjemně strávený čas s mladší ratolestí, případně na pohodové relaxační hraní.

8,3/10
Game Informer
27. 3. 2019
With satisfying exploration, fun platforming, and a charming art style, Yoshi's Crafted World gives the Switch yet another strong platformer.