Hodnoceniher.cz

Yakuza Kiwami 2

88%

Průměr z 5 recenzí
#pc #playstation 4 #japonsko #akční #remake #herní série #yakuza #ps4 #ps4 pro #yakuza kiwami 2 #sega #ryu ga gotoku studios #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

9/10
Zing
12. 11. 2018
Yakuza: Kiwami 2 dělá čest svému jménu a také remakům. Graficky se titul oproti původní verzi posunul o velký kus dopředu a navíc přibyly další rozšíření. Nicméně je Kiwami 2 typickým příkladem hry, která dokáže zaujmout nejen všechny fanoušky série, ale rozhodně nabídne hodně zábavy i úplným nováčkům. Dovolím si tvrdit, že ani nepotřebujete znát předchozí díly, pokud zvládáte angličtinu aspoň průměrně.

8/10
Tiscali Games
1. 9. 2018
Yakuza Kiwami 2 se nesnaží předělávat už tak skvělou původní hru a nese s sebou občasné historické neduhy. Přesun do moderního enginu nicméně prospívá, souboje jsou zábavné a náročné a příběhově se stále jedná o skvost. Nikdy nebyla lepší doba propadnout bezhlavě celé sérii.

4,5/5
HardcoreGamer
25. 8. 2018
Yakuza Kiwami 2 is the best remake yet for the series and the absolute best way to enjoy the franchise’s second entry. It takes everything that worked about the storyline and puts so much polish on the presentation that it’s mind-blowing when comparing it to the PS2 original. The story itself is one of the best in the series as well, with a healthy mix of new characters and a rare usage of a love story...

90%
Bonusweb
23. 8. 2018
Triumfální obrození herní série Yakuza pokračuje výborným remakem druhého dílu. Ten nabízí fantastický příběh plný emocí a nečekaných zvratů, moderní grafické zpracování i tradiční porci sexuálních narážek, vtípků a propracovaných miniher.

9/10
Game Informer
23. 8. 2018
Yakuza Kiwami 2 is more than an exceptional remake: it's one of the best Yakuza games.