Hodnoceniher.cz

Xenoblade Chronicles 2

81%

Průměr z 7 recenzí
#nintendo switch #switch #xenoblade chronicles 2 #akční #jrpg #nintendo #nintendo #jrpg #monolith soft #switch

Recenze

8/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Mamy zatem kolejną grę, dla której warto kupić Nintendo Switcha, a jeśli już go macie, to możecie śmiało zaopatrzyć się w swój egzemplarz gry. Jak na nowy tytuł, cena jest naprawdę zachęcająca.

5/5
Nbase
5. 3. 2018
Na Xenoblade Chronicles 2 je vidět spoustu práce a jako celek se jedná o jedinečnou a naprosto úžasnou hru. Velmi povedený dlouhý příběh, který perfektně pracuje s postavami, zastíní nedostatky jako snižování rozlišení, načítání je zase velmi rychlé a nikoho neurazí. Výrazný dotyk Japonska může někoho odradit, žánr akční JRPG a komplexní mechanismy také nemusí sednout každému. Ti, kteří patří do cílové...

3,5/5
HardcoreGamer
11. 12. 2017
Despite so many missteps, Xenoblade Chronicles 2 remains an enticing experience. It’s on the same level as the Tales of and Atelier series, and actually reminiscent of Dark Cloud in spots. Even with a phenomenal world, though, the story feels boilerplate and can be downright frustrating at times, having nonsensical, poorly-established events. The combat can also be aggravating as the AI has a hard...

80%
Bonusweb
7. 12. 2017
Xenoblade Chronicles 2 je na první pohled lákavá hra, kterou si nikdo, kdo miluje JRPG (japonské hry na hrdiny) a má doma Switch, nesmí nechat ujít. A je tomu tak i po desítkách hodin strávených ve hře.

8/10
Zing
4. 12. 2017
Rozmáchlé japonské RPG s naprosto fantastickým světem a celou řadou problematických aspektů. Pokud je překousnete, dostanete herní klenot.

4/5
Hrej.cz
4. 12. 2017
Xenoblade Chronicles 2 mají prvky vynikajícího JRPG, ve kterém se dokážete ztratit na desítky hodin. Nebýt zbytečných vad a neoriginálního příběhu, byla by tahle tečka na závěr prvního roku Switche mnohem sladší.

7,5/10
Game Informer
30. 11. 2017
The wild swings between its highs and lows make it impossible for Xenoblade Chronicles 2 to maintain altitude above its peers.