Hodnoceniher.cz

X2: The Threat

75%

Průměr z 8 recenzí
#pc #simulace #windows #simulátory #naprostá volnost #elite dangerous #nástupce #řeč

Návody, cheaty

Recenze

Gamesport
4. 5. 2006
Žel, faktem je, že po čase, kdy odezní prvotní ohromení z velikosti prostoru a všech možností, upadá hra trochu do stereotypu. Cestování vesmírem od jednoho úkolu k druhému se stává nudnou povinností, kterou ani urychlovač času plně neodstraní.

80%
GameStar.cz
4. 4. 2004
Hra je sice určena především skalním příznivcům vesmírných simulátorů, ale pokud dokážete vydržet zdlouhavý a pro někoho dokonce nervy drásající začátek, bohatě se vám odmění. Budete žasnout nad spoustou drobných detailů a náramně se pobavíte.

6/10
Doupě
16. 1. 2004
Pokud jste vždycky chtěli být vesmírným korzárem, máte fůru volného času a pamatováka na klávesové zkratky, je tohle hra pro vás. Normálním jedincům se její hraní nedoporučuje.

3/5
Doupě
15. 1. 2004
Frontier, Privateer, Freelancer - všechny tyhle hry mají vyjma společné koncovky "-er" také podobnou náplň. Jedná se o vesmírné simulátory, ve který jde v prvé řadě o peníze, pak o dobrodružství a nezřídka i osud celého lidstva. X2 - The Threat na tradici těchto her navazuje. Jak úspěšně, to se dozvíte v dnešní recenzi!

Tiscali Games
8. 1. 2004
Vesmírný simulátor kombinovaný s obchodní strategií navazující na solidní X: Beyond the Frontier je tu a můžeme říci, že takhle komplexní hru jsme již sakra dlouho nehráli. Jaké máme dojmy z americké verze?

Tiscali Games
8. 1. 2004
Pokud máte vesmírná dobrodružství v oblibě, nebojíte se komplikovaných her a (hlavně) máte nadupaný počítač, pak si na X2 asi pěkně pošmáknete.

84%
Bonusweb
19. 12. 2003
Vesmírných simulátorů je poslední dobou poskrovnu, a proto se takřka každý dá vyvažovat zlatem, zvláště pak když je povedený. Zda je to i případ X-2: The Threat, si povíme v dnešní recenzi.

9/10
hry.Sme.sk
19. 12. 2003
Momentálne v tomto žánri nič lepšie neexistuje a X2 – Threat hravo preberá štafetu po Freelancerovi, posúvajúc vesmírne blúdenie do roviny doposiaľ nevídanej.